«Γνωρίζω για Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω συμφωνήσει»

«Γνωρίζω για Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω συμφωνήσει»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Γνωρίζω για Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχω συμφωνήσει»

bet365

Στην Αθήνα στέλνουν οι Βραζιλιάνοι τον Ροντρίγκο Μολέντο, με τον 28χρονο στόπερ ωστόσο να δηλώνει στο gazzetta.gr πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία με τον Παναθηναϊκό!

Η καριέρα του Ροντρίγκο Μολέντο έχει πάρει την κατιούσα τα τελευταία χρόνια, αφού λόγω του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο δεν κατάφερε να επιστρέψει στο επίπεδο που τον είχαν συνηθίσει οι οπαδοί της Ιντερνασιονάλ.

Ο θηριώδης στόπερ μετά την επιστροφή του από την Μέταλιστ Χάρκιβ βρέθηκε να βολοδέρνει στην Β΄ ομάδα του συλλόγου από τον Πόρτο Αλέγκρε.

Ο Μολέντο έχοντας πάρει το μήνυμα του προπονητή του Αρζέλ Φουκς πως δεν υπολογίζεται αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν, πως ο Μολέντο θεωρείται ήδη ξένο σώμα στην Ιντερνασιονάλ.

Μάλιστα γίνεται λόγος για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό σε πρώτη φάση μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν από την πλευρά του «τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016 με την «Colorado», ενώ οι ετήσιες απολαβές του δεν ξεπερνούσαν τις 150.000 ευρώ.

Οι Βραζιλιάνοι εμφανίζονται βέβαιοι για την μεταπήδηση του Ροντρίγκο Μολέντο με διπλάσιες μάλιστα αποδοχές!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον πρώην σέντερ μπακ της Μέταλιστ Χάρκιβ, με τον τελευταίο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, αλλά δεν έχω συμφωνήσει. Το θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ μου», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του.

Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού σταθμού, Radio Guaiba, Φελίπε Ντουάρτε τόνισε στο gazzetta.gr:

«Έχω ενημερωθεί από την διοίκηση της Ιντερνασιονάλ πως ο Ροντρίγκο Μολάντο θα ταξιδέψει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα