«Συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή λογική»

«Συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή λογική»

«Συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή λογική»

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τον ορισμό του Δημητρόπουλου-που κατηγορείται για τα στημένα-στο ματς με τον Λεβαδειακό αλλά και των βοηθών του, Τουμπακάρη–Τσολάκη, που είχαν βρεθεί σε σουίτα του «Καραϊσκάκης», στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν!  

Όπως τόνιζαν κύκλοι των «πρασίνων»... «Οι ορισμοί της ΚΕΔ συνεχίζουν να προκαλούν την κοινή λογική. Στον αγώνα μας στη Λιβαδειά διαιτητής ορίστηκε ο κατηγορούμενος στην υπόθεση των στημένων παιχνιδιών και της εγκληματικής οργάνωσης – και με περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα- Δημητρόπουλος. Βοηθοί του μπήκαν οι Τουμπακάρης και Τσολάκης που είχαν βρεθεί στην περίφημη σουίτα του «Καραϊσκάκης» στον αγώνα Ολυμπιακος- Μπάγερν.

Ο ένας από τους δύο έχει και το παρατσούκλι «Ολυμπίκ». Μάλλον από την αγάπη του προς τη Μαρσέιγ θα είναι… Παρατηρητής διαιτησίας ο Κύρκος, ο άνθρωπος που τελείωσε από τη διαιτησία μετά από ντου του Μαρινάκη εναντίον του στα αποδυτήρια της Τρίπολης το 2011. Όσο για το ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη η ΚΕΔ όρισε τη γνωστή και ως Αγία Τριάδα, τους Καλογερόπουλο – Αλεξέα – Φραγκιαδάκη. Ο Καλογερόπουλος πάει για ρεκόρ αγώνων του Ολυμπιακού αφού αυτός θα είναι ο πέμπτος τον τελευταίο χρόνο. Φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά τα καμώματά του στην Κομοτηνή. Τα γνωρίζετε όλα αυτά κ. Κοντονή;»

Best of internet