Αφιέρωμα του BBC World News στον Kωνσταντόπουλο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Αφιέρωμα του BBC World News στον Kωνσταντόπουλο!

bet365

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή στα World News του BBC μιλώντας για τις εκπληκτικές εμφανίσεις του με την Μίντλεσμπρο. Δείτε το video.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος διάγει την πλέον παραγωγική φάση της καριέρας του, με την Μίντλεσμπρο οδηγώντας με τις σωτήριες επεμβάσεις του την «Μπόρο» στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο 37χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον αγγλικό σύλλογο ως τρίτη λύση καταφέρνοντας ωστόσο χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του να εξελιχθεί σε φύλακα-άγγελο για την Μίντλεσμπρο.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, κράτησε ανέπαφη την εστία του σε εννιά συνεχόμενα ματς γεγονός που προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στο «Νησί».

Aκόμη και το BBC ασχολήθηκε με τα κατορθώματα του Dimi φιλοξενώντας στην εκπομπή World News, συνέντευξη του Έλληνα τερματοφύλακα.

«Όταν είσαι πεινασμένος για να παίξεις δεν κάθεσαι να περιμένεις αλλά ψάχνεις την ευκαιρία. Μου δόθηκε η ευκαιρία και κατάφερα να δείξω την αξία μου», τόνισε ο Κωνσταντόπουλος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκπληκτική φετινή σεζόν του.

«Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει φέτος στη Μίντλεσμπρο. Όλα είναι υπέροχα, οι οπαδοί είναι κοντά στην ομάδα, μας ακολουθούν παντού.

Είναι μία καλή στιγμή για μένα να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Παίζω σε μία σπουδαία ομάδα. Το μέλλον προμηνύεται λαμπρό».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο στούντιο της εκπομπής βρισκόταν ο άλλοτε εξτρέμ των Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι, Τρέβορ Σινκλέρ, ο οποίος εκθείασε με την σειρά του, τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο χαρακτηρίζοντας σπουδαίο κατόρθωμα, το σερί των εννιά αγώνων, όπου διατήρησε το μηδέν!

Δείτε την συνέντευξη του Κωνσταντόπουλου στο BBC (09'.15'').

 

Τελευταία Νέα