Παρέμβαση της Θύρας 13 και στην Χαλκίδα (pic)

Παρέμβαση της Θύρας 13 και στην Χαλκίδα (pic)

Gazzetta team
Παρέμβαση της Θύρας 13 και στην Χαλκίδα (pic)

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Χαλκίδα και την Λιβαδειά επισκέφτηκαν τα τοπικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μορφή… χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή να βάλει λουκέτο στην θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας…

Εκτός από τις καθημερινές κινητοποιήσεις που γίνονται στην Αθήνα, ανάλογες γίνονται και στην επαρχεία από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Μία από αυτές έγινε την Παρασκευή, όταν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Χαλκίδα δέχθηκαν την επίσκεψη των πράσινων από την συγκεκριμένη πόλη και την Λιβαδειά.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του κυβερνόντος κόμματος και του Υφυπουργού Αθλητισμού, εξέφρασαν την αντίδρασή τους με ειρηνικό τρόπο, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα