Μποτία: «Έτοιμοι για τα δύσκολα»

Gazzetta team
Μποτία: «Έτοιμοι για τα δύσκολα»

bet365

Ο Αλμπέρτο Μποτία τονίζει πως ο Ολυμπιακός περιμένει το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του και τονίζει ότι παρά το stop που μπήκε στο νικηφόρο σερί του, έχει στόχο να παραμείνει αήττητος.

Ο Ισπανός σέντερ μπακ μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για το σερί που διεκόπη στα Χανιά: «Ήταν κάτι πολύ σημαντικό και δύσκολο. Κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό, να σταματήσει δηλαδή. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις αδιάκοπες νίκες και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό διότι μπορεί να μη νικήσαμε, αλλά δεν χάσαμε κιόλας. Οπότε θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε έτσι και με στόχο να μη χάσουμε κανένα παιχνίδι μας μέχρι όσο πάει».

Για τους στόχους στη συνέχεια: «Στο πρωτάθλημα είμαστε πολύ μπροστά και θέλουμε φυσικά να το κατακτήσουμε όπως και κάθε διοργάνωση στην Ελλάδα, αλλά ασφαλώς ο μεγάλος στόχος είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη».

Το παιχνίδι της ημέρας είναι αυτό της Γκλάντμπαχ με την Ντόρτμουντ και η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις.

Για το βαρύ πρόγραμμα πριν τη συνάντηση με την Άντερλεχτ: «Το έχουμε ξαναζήσει πριν από λίγο καιρό να έχουμε μαζεμένα παιχνίδια και είμαστε προετοιμασμένοι τώρα που θα ξανασυμβεί. Περιμένουμε το δύσκολο πρόγραμμα και ότι θα έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όλες τις υποχρεώσεις μας. Αν έχουμε θετικά αποτελέσματα στα ντέρμπι σίγουρα θα μας δώσουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ακολουθούν».

Για το ματς με την Ξάνθη: «Εμείς, όποιος αντίπαλος έρχεται στην έδρα μας για να τον αντιμετωπίσουμε, θεωρούμε πως είναι δυνατός και επικίνδυνος. Όλους τους αντιπάλους τους αντιμετωπίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν μας ενδιαφέρει τι έχουν κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια τους. Σκεφτόμαστε μόνο το τι πρέπει να κάνουμε εμείς όταν τους αντιμετωπίσουμε. Γιατί είναι εντελώς ανεξάρτητο το πώς έχει εμφανιστεί ένας αντίπαλος στα προηγούμενα παιχνίδια του και τι αποτελέσματα έχει φέρει. Για εμάς είναι πάντα δύσκολος και σημαντικός αντίπαλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα