Τσαλουχίδης: «Ό,τι καλύτερο υπάρχει ο Καρυπίδης»

Τσαλουχίδης: «Ό,τι καλύτερο υπάρχει ο Καρυπίδης»

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Θόδωρο Καρυπίδη και τόνισε πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από παράγοντες.

Τσαλουχίδης: «Ό,τι καλύτερο υπάρχει ο Καρυπίδης»

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη, τις δηλώσεις του Στέφανου Γαϊτάνου και την αποχώρηση του Γιώργου Γεωργιάδη μίλησε ο Γιώτης Τσαλουχίδης στο Metropolis 95,5.

Ο γενικός αρχηγός της Βέροιας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του συλλόγου και στάθηκε στα όσα έχει κάνει για να βοηθήσει τη «βασίλισσα του Βορρά».

Μάλιστα, τόνισε ότι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει από παράγοντες, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα που ο Καρυπίδης είναι και στον Άρη από τη στιγμή που πληρώνει και τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την αναζήτηση προπονητή: «Η Βέροια μπορεί να μην έχει προπονητή, αλλά έχει πολύ δυνατή διοίκηση που είναι κοντά στην ομάδα εδώ και δύο χρόνια. Κάποια στιγμή αποχωρούν οι προπονητές, η ζωή συνεχίζεται. Η επόμενη μέρα μετράει».

Για τις δηλώσεις του Γαϊτάνου ότι ο Καρυπίδης απαξιώνει τη Βέροια: «Δεν νομίζω ότι ο Καρυπίδης απαξιώνει τη Βέροια. Από τη μέρα που ήρθε στη Βέροια, έχουν γίνει τεράστια πράγματα και έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια. Αυτό είναι αχαριστία. Έχει φτιάξει ένα προπονητικό κέντρο πολυτελείας, που παλιά παίζαμε εκεί με βάρκες.

Τώρα όσο και να βρέχει, μπαίνεις και κάνεις προπονήσεις. Έχει κάνει τους χώρους πάρα πολύ καλούς και έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα. Έχει φέρει πολλές και ακριβές μεταγραφές για να κάνει το όραμα που έχει, δεν απαξιώνει καμία ομάδα. Απαξιώνεις μια ομάδα όταν δεν ασχολείσαι.

Όταν πληρώνεις ακριβά και είσαι δίπλα στην ομάδα, δεν χωράει η λέξη απαξίωση. Ένα μεγάλο μπράβο και αυτό είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτά που γίνονται στην ομάδα. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουν μπει πολλά χρήματα και θα μπουν και άλλα και η ομάδα ποτέ δεν ξέφυγε από τον δρόμο της».

Για το γεγονός ότι είναι και στη Βέροια και στον Άρη ταυτόχρονα ο Καρυπίδης: «Όταν πληρώνει και τη μία ομάδα και την άλλη, τα λόγια περισσεύουν. Αν δεν πλήρωνε, θα έλεγα ότι δεν είναι συνεπής. Πληρώνει και λειτουργούν και οι δύο ομάδες και αξίζει πολλά μπράβο, γιατί λίγοι το καταφέρνουν.

Ποτέ δεν απαξίωσε τη Βέροια και ποτέ δεν έφυγε. Είναι παρών στη Βέροι. Κάποτε ο Γαϊτάνος είχε πει ότι άλλαξε ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Βέροιας. Εκτιμούσα τους Πόντιους Βέροιας, αλλά είπε ότι ήταν πιο πάνω από τη Βέροια αυτή η ομάδα. Λέγονται αυτά τα πράγματα από έναν άνθρωπο που έχει παίξει στη Βέροια;

Μπορώ να το πω εγώ αυτό; Εδώ έπαιξα, εδώ πληρώθηκα. Μέχρι πέρυσι πληρωνόταν από τον Καρυπίδη ο Γαϊτάνος. Θα χαιρόμουν αν τα έλεγε εκείνο τον καιρό που πληρωνόταν. Ή είναι πικραμένος ή εξυπηρετεί άλλα πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι είναι πικραμένος, όπως θα ήμουν και εγώ αν δεν ήμουν κοντά στην ομάδα.

Αλλά δεν επιτρέπεται να λέμε μεγάλες κουβέντες. Έχει ξοδέψει τόσα εκατομμύρια ο Καρυπίδης και αντί να τον χειροκροτάμε, λέμε τέτοιες κουβέντες. Πρέπει να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και τον πρόεδρο. Ένα πράγμα θέλει ο πρόεδρος. Ένα μπράβο θέλει, αυτό του φτάνει.

Δεν χρειάζεται να βγάλει χρήματα, έχει χρήματα και πληρώνει την ομάδα. Δεν είναι αγανάκτηση όλα αυτά, είναι η αλήθεια. Πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να λέμε την αλήθεια. Ο ένας κατακεραυνώνει τον άλλον, υπάρχει ατιμωρησία.

Αυτό πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι πικραμένος αλλά δεν δικαιολογείται. Εμείς λέμε «τα εν οίκω, μη εν δήμω». Η ομάδα λειτουργεί πάρα πολύ καλά. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι και όλα λειτουργούν καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έγινε αυτή η επίθεση».

Για τη φυγή του Γιώργου Γεωργιάδη: «Άλλοι κάθονται πολλά χρόνια και άλλοι λιγότερο. Ο πρόεδρος πάντα στήριζε τον Γεωργιάδη. Ήταν κοντά στον προπονητή. Είχε την ελπίδα να κερδίσει η ομάδα τα παιχνίδια. Δεν κέρδισε η ομάδα.

Δεν μπορείς να διώξεις τους παίκτες, θα διώξεις τον προπονητή. Δεν μπορείς να διώξεις όλους τους παίκτες. Πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα, που είναι προς το καλύτερο. Ειδικά όταν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα».

Για τον Καρυπίδη: «Είμαι τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Έχω δει παράγοντες και παράγοντες. Η περίπτωση του Καρυπίδη είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Είμαι σίγουρος ότι κάθε κίνηση που κάνει ο Καρυπίδης, υπάρχει κάποιος λόγος που την κάνει.

Την ξέρει ο ίδιος και την κρατάει για τον εαυτό του. Έχετε δει κανέναν επιχειρηματία αυτά που σκέφτεται να τα βγάζει όλα στο φως; Πάντα υπάρχει σχέδιο, πάντα υπάρχει πλάνο. Γι' αυτό είμαστε κι εμείς εδώ για να βοηθάμε την ομάδα να γίνεται καλύτερη».

Best of internet