Ρεν - Γκαζελέκ Αζαξιό 1-0

Gazzetta team
Ρεν - Γκαζελέκ Αζαξιό 1-0

bet365

Το αήττητο σερί της Γκαζελέκ σταμάτησε στα 11 ματς, καθώς ο Κουρμπίς ξεκίνησε με τον δεξί στον πάγκο της Ρεν, που επιβλήθηκε με 1-0 στις καθυστερήσεις.

Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση της Ρεν πήρε την ξαφνική απόφαση να απολύσει τον Μοντανιέ και να προσλάβει στη θέση του τον Κουρμπίς. Ο τελευταίος ξεκίνησε με το δεξί στον πάγκο των ρενέ, καθώς ο Γκροσίτσκι έκανε και πάλι το... χρέος του ως χρυσή αλλαγή και ήταν στη φάση στις καθυστερήσεις, όταν ήρθε το αυτογκόλ του Φιλιπί (είχε μπει στο 82') για το τελικό 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επιθετικοί από το ξεκίνημα, όμως στάθηκαν άτυχοι. Στο 3' ο Ντανζέ έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, πριν ο Μπενγκ χάσει την πρώτη κλασική ευκαιρία. Ο μπακ των γηπεδούχων βρέθηκε στην περιοχή, είδε την μπάλα να κοντράρει στον Μανγκάν και να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Μορί. Οι Κορσικανοί δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία κλασική ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Ντιάν να έχει και δεύτερο δοκάρι για τους ρενέ με... απευθείας κόρνερ!

Στο 13' ο Μπενγκ έχασε τεράστια, ενώ στο 21' ο Μορί έκανε εντυπωσιακή απόκρουση στην προσπάθεια του Ντεμπελέ! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, ο Σίο και ο Ντουκουρτιού πήγαν να σκοράρουν από μακριά για Ρεν και Αζαξιό στο 36' και στο 38' αντίστοιχα, πριν ο Μορί κάνει και νέα εκπληκτική απόκρουση στο 45' στην κεφαλιά του Ντανζέ, για να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη. Το μόνο που άλλαξε ήταν η συχνότητα των ευκαιριών. Η πρώτη κλασική ήρθε αυτή τη φορά για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 58' ο Τζόκοβιτς έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, όμως είδε τον Μπενγκ να σώζει στη γραμμή. Στο 69' ο Λε Μουάν έκανε το μακρινό, με τον Κοστίλ να πέφτει και να μαζεύει, πριν έρθει η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Ρεν στο 70', με τον Μορί να σώζει και πάλι την Γκαζελέκ! Τα πάντα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις, όταν ο Φιλιπί στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά το σουτ του Γκροσίτσκι για το τελικό 1-0, που έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των 12 αγώνων της Γκαζελέκ και έδωσε στη Ρεν την πρώτη της νίκη εντός έδρας μετά τον περασμένο Αύγουστο!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα