Ανακοίνωση και αποστολή για Φαβάλι

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωση και αποστολή για Φαβάλι

bet365

Ο Λούκας Φαβάλι είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Καλλονής, αφού ανακοινώθηκε για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ μπήκε και στην αποστολή για το ματς με τον Πανθρακικό.

Από το πρωί σας είχαμε ενημερώσει για τη... μετακόμιση του Λούκα Φαβάλι στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή. Από το βράδυ της Παρασκευής (22/1) ο Αργεντινός είναι και με τη... βούλα ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Λέσβου, αφού ανακοινώθηκε η απόκτησή του για τους επόμενους έξι μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλλονή

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Λούκας Φαβάλι (Lucas Gabriel Favalli) για τους επόμενους έξι μήνες.

O Λούκας Φαβάλι γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 16 Ιουλίου του 1985 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Λεβαδειακός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καλλονής μας θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού μας Νίκου Καραγεωργίου για την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Μετά την ανακοίνωση, αποστολή

Μάλιστα, ο 30χρονος επιθετικός μέσος συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για το αυριανό ντέρμπι ουραγών με τον Πανθρακικό (23/1 15:00) στον Ταρλά. Αυτή ανακοινώθηκε από τον Νίκο Καραγεωργίου με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας με μία προπόνηση, με τον τεχνικό της ΑΕΛΚ να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Ελλακόπουλο.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Χογκ, Δαύκος, Γκόλιας, Ούκα, Αναστασιάδης, Βαλιός, Σπυρόπουλος, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μάρκοβιτς, Νομπρέγκα, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Κάρλσον, Μίκιτς, Φαβάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα