Στο «Χίλτον» για τον Κοντονή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (gTV & pics)

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Στο «Χίλτον» για τον Κοντονή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (gTV & pics)

Η προαναγγελθείσα βράβευση του Σταύρου Κοντονή, στην κοπή της πίτας της ΕΠΣ Αθηνών, «έστειλε» έξω από το Χίλτον περισσότερους από 1000 φίλους του Παναθηναϊκού! Νέα πορεία στην Κουμουνδούρου...

Στο «Χίλτον» για τον Κοντονή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! (gTV & pics)

Ακόμη μια μέρα κινητοποιήσεων για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, για... λουκέτο στην Θύρα 13. Μετά την... επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και τις πορείες σε Βουλή και γραφεία ΑΝΕΛ και Νέας Δημοκρατίας, αυτή την φορά σημείο συνάντησης είναι το «Χίλτον». Το βράδυ της Παρασκευής περισσότεροι από 1000 φίλοι του «τριφυλλιού» συγκεντρώθηκαν έξω από το γνωστό ξενοδοχείο. Αιτία η κοπή της πίτας από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών, που βάση προγράμματος επρόκειτο να δώσει το παρών και να παραλάβει τιμητική πλακέτα και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής!

Πάντως στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου είναι παρατεταγμένες πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ για την αποφυγή επεισοδίων! Παρ' όλα αυτά περίπου 100 φίλοι των «πράσινων» κατάφεραν να... φτάσουν μέχρι τον χώρο της εκδήλωσης, όπου πάντως δεν ήταν εκεί ο Υπουργός και εν συνεχεία αποχώρησαν χωρίς ιδιαίτερη ένταση.

Αυτή την ώρα είναι άγνωστο αν ο Υφυπουργός θα βρεθεί τελικά στον χώρο της εκδήλωσης ή έχει ακυρώσει την παρουσία του. 

Μετά την... επίσκεψη στο Χίλτον, οι φίλοι του Παναθηναϊκού πήραν τον δρόμο εκ νέου για την Κουμουνδούρου και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Best of internet