Εγγυητικό ταμείο και Β' ομάδες

Νίκος Τσιώκος
Εγγυητικό ταμείο και Β' ομάδες

bet365

Πέραν του προγράμματος για το υπόλοιπο της σεζόν, στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας εγκρίθηκαν οι όροι λειτουργίας εγγυητικού ταμείου και έγινε αποδεκτή η πρόταση του ΠΑΟΚ για Β' ομάδες στις εθνικές κατηγορίες.

Τις αποφάσεις που έλαβε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παρασκευής (22/1) γνωστοποίησε η Σούπερ Λίγκας. Σε αυτό, πέραν του αγωνιστικού προγράμματος για το υπόλοιπο της σεζόν, εγκρίθηκαν και οι όροι για να λειτουργήσει εγγυητικό ταμείο, ενώ έγινε δεκτή η πρόταση του ΠΑΟΚ να συμμετέχουν Β' ομάδες στις εθνικές κατηγορίες, όπως γίνεται σε πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του ΔΣ της Λίγκας

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το πρόγραμμα 20ης-30ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Super League 2015-16.

2/ Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά η βούληση της Super League περί λειτουργίας του εγγυητικού ταμείου (Super League – Football League – ΠΣΑΠ) και εγκρίθηκαν ομόφωνα οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας αυτού.

3/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η εισήγηση του συνεταιρισμού προς τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή του υπουργείου Πολιτισμού για το υπό εκπόνηση αθλητικό νομοσχέδιο.

4/ Ομόφωνα επί της αρχής έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμμετοχή Β’ Ομάδων σε εθνικά Πρωταθλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα