Η... ακτινογραφία του Ροντρίγκο Μολέντο!

Η... ακτινογραφία του Ροντρίγκο Μολέντο!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Η... ακτινογραφία του Ροντρίγκο Μολέντο!

bet365

Ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ Σέζαρ Φαμπρίς, ο οποίος αποκάλυψε τις επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ροντρίγκο Μολέντο μιλάει στο gazzetta.gr για τον 28χρονο στόπερ.

Ο Σέζαρ Φαμπρις, ο οποίος εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Εsporte Interativo ήταν εκείνος που αποκάλυψε τις προχωρημένες διαπραγματεύσεις του «τριφυλλιού» με τον θηριώδη Βραζιλιάνο σέντερ μπακ, Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Φαμπρίς υποστήριξε μιλώντας στο gazzetta.gr πως πρόκειται για έναν δυναμικό στόπερ, ο οποίος όμως έχασε έδαφος λόγω τραυματισμού, αλλά και της απόφασης του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανία.

Ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, τονίζει πως ο Ροντρίγκο Μολέντο θα αποχωρήσει από την Ιντερνασιονάλ με τον Παναθηναϊκό να έχει πολλές πιθανότητες να τον εντάξει στο δυναμικό του.

«Ο Ροντρίγο Μολέντο είναι ένας δεξιοπόδαρος αμυντικός, ο οποίος φημίζεται για φυσική του κατάσταση, ενώ είναι κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι.

Η Ιντερνασιονάλ τον πούλησε το 2013 στην Μέταλιστ Χάρκιβ όπου είχε μία καλή σεζόν. Όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο του με τον ουκρανικό σύλλογο επέστρεψε στην Ιντερνασιονάλ.

Στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προσφέρει. Υποβιβάστηκε στην Β' ομάδα της Ιντερνασιονάλ και δεν χρησιμοποιούνταν από τον τεχνικό Αρζέλ Φουξ.

Πλέον δεν θεωρείται τοπ αμυντικός στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο αφού έχασε πολύτιμο έδαφος λόγω του τραυματισμού του, αλλά και της απόφασης του να συνεχίσει στην Ουκρανία την καριέρα του.

Προσπαθεί να επανέλθει στο επίπεδο που βρισκόταν κάτι όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί με την Ιντερνασιονάλ. Δεν έχει παίξει στην ομάδα και κανείς δεν ξέρει αυτή την στιγμή τι μπορεί να προσφέρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέζαρ Φαμπρίς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα