«Κλείνει» δανεικό τον Κυριακόπουλο η Λαμία

Gazzetta team
«Κλείνει» δανεικό τον Κυριακόπουλο η Λαμία

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Κυριακόπουλου βρίσκεται η Λαμία. Ο νεαρός μπακ ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και στο πρώτο... μισό της σεζόν έπαιζε στον Εργοτέλη, που αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα! Ανακοινώθηκε ο Θέος.

Ο 19χρονος μπακ ανήκει στον Αστέρα Τρίπολης και το πρώτο μισό της σεζόν, αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, έχοντας 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ένα γκολ και τέσσερις στο Κύπελλο. Ωστόσο, οι Κρητικοί δεν θα συνεχίσουν στη Football League και ο παίκτης έμεινε ουσιαστικά χωρίς ομάδα.

Κάπου εκεί εμπλέκεται και η Λαμία, αφού φέρεται να κινήθηκε γρήγορα και να ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα, για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού, μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα, όπως τονίζεται, απομένει το τυπικό, μέχρι να ανακοινωθεί η συμφωνία. Το άξιο αναφοράς ωστόσο, είναι πως ο Κυριακόπουλος είναι αριστερός μπακ και οι "κυανόλευκοι" έχουν ήδη αποκτήσει τον Ιορδάνη Παπαργυρίου για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ και ο Κώστας Τσαμούρης παρότι κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται στην πτέρυγα.

Σημειώνεται, πως ο νεαρός αμυντικός, με τη φανέλα του Αστέρα -στον οποίο ανήκει από το 2013- έχει έξι συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Ανακοίνωσε Θέο

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιώργου Θέου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 24χρονο (22/08/91) μεσοεπιθετικό Γιώργο Θέο, με την μορφή δανεισμού. Ο Θέος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο Λεβαδειακό και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ολυμπιακό Βόλου, Φωκικό, ΑΕΛ Καλλονής, Αίαντα Σαλαμίνας, Αγία Παρασκευή και Προοδευτική».

Πηγή: lamiaole.gr

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα