ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει ο Μακ την ΑΕΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει ο Μακ την ΑΕΚ

bet365

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ρόμπερτ Μακ, όπως και αυτή του Στέλιου Μαλεζά, στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής, αλλά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τους δύο αγώνες στην Αθήνα με ΑΕΚ (πρωτάθλημα) και με Πανιώνιο (κύπελλο).

Το μοναδικό ευχάριστο για τον Τούντορ είναι η επιστροφή του Ρικάρντο Κόστα. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, μετά από τρεις περίπου μήνες, συμπεριλήφθηκε επίσης στην αποστολή του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψει το Σάββατο για την Αθήνα και θα παραμείνει μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμμετέχουν (τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν και οι δυο που θα επιλεχθούν να συμπληρώσουν την αποστολή του Κυπέλλου από την Κ20) οι εξής ποδοσφαιριστές:

Βελλίδης , Όλσεν , Κίτσιου , Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Κόστα , Βίτορ , Μαλεζάς , Κοροβέσης , Τζιόλης , Κάτσε , Χαρίσης , Τσίμιροτ , Γκολάσα , Σάμπο , Πέλκας , Μυστακίδης , Ζάιρο , Μακ , Ροντρίγκες , Κλάους , Μπερμπάτοφ .

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Τέρι Αντόνις επέστρεψε και προπονήθηκε, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Αυστραλίας U21.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα