Πάνθηρες: «Να μετατεθεί κατά δύο ώρες ο αγώνας Κυπέλλου»

Θοδωρής Βασίλης
Πάνθηρες: «Να μετατεθεί κατά δύο ώρες ο αγώνας Κυπέλλου»

bet365

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε την αλλαγή της ώρας του πρώτου προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ Πανιωνίου και ΠΑΟΚ εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Ιστορικού, οι Πάνθηρες.

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με την αναμέτρηση να έχει οριστεί στις 3 το μεσημέρι, κάτι που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στον κόσμο των «κυανέρυθρων» που ζητάνε να αλλάξει η ώρα και ο αγώνας να διεξαχθεί δύο ώρες αργότερα ώστε να μπορέσει ο κόσμος να προλάβει να βρεθεί στο γήπεδο. Για τον λόγο αυτό οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου εξέδωσαν ανακοίνωση ζητώντας ισονομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δυστυχώς ο OTE tv και η ΕΠΟ αποφάσισαν πως ο μόνος αγώνας κυπέλλου που δεν θα έχει κόσμο λόγο της ώρας είναι ο αγώνας μας εναντίον του Παοκ την Τετάρτη. Η κίνηση αυτή των αρμόδιων φορέων δείχνει πως ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δεν έχει το δικαίωμα να δει την ομάδα του να παίζει στους 8 του κυπέλλου , ορίζoντας ως ώρα διεξαγωγής της 3:00 το μεσημέρι . Κανένας άλλος αγώνας δεν έχει οριστεί για την συγκεκριμένη ώρα ούτε στους πρώτους αγώνες ούτε στους επαναληπτικούς…
Εμείς οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ ζητάμε από της αρμόδιες αρχές να αλλάξουν την απόφαση τους και να μεταθέσουν την ώρα τουλάχιστον 2 ώρες αργότερα . Η δικαιoσύνη και η ισοτιμία φαίνονται και ας γκρινιάζουν οι γνωστοί ΜΕΓΑΛΟΙ για » κρύα » και » ζεστά » μπαλάκια στις κληρώσεις των αγώνων .

Υ.Γ. Σας έχουμε μάθει …

Panthers Club 1983

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα