Ο Ρανιέρι... έφαγε πόρτα σ' εστιατόριο, μέχρι να τον αναγνωρίσουν!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ρανιέρι... έφαγε πόρτα σ' εστιατόριο, μέχρι να τον αναγνωρίσουν!

bet365

Ένα αρκετά αστείο περιστατικό βίωσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι σ' εστιατόριο στο Λέστερσαϊρ, αφού προς στιγμήν... έφαγε πόρτα, μέχρι να τον αναγνωρίσουν και να του βρουν τραπέζι.

Ο κόουτς της Λέστερ, είναι πλέον από τις πιο δημοφιλείς φιγούρες στην αγγλική πόλη έπειτα από τα όσα έχει καταφέρει με τον σύλλογο και τη διεκδίκηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, όταν πήρε την οικογένειά του και πήγε για μεσημεριανό φαγητό σε εστιατόριο, προς στιγμήν αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει, αφού απευθύνθηκε στον μάγειρα κι εκείνος του είπε ότι δεν υπήρχε κανένα τραπέζι διαθέσιμο.

Απόλυτα ευγενικός και ήρεμος, γύρισε να φύγει, αλλά για καλή του τύχη, πρόλαβε να τον δει η κόρη του ιδιοκτήτη του εστιατορίου και έτρεξε μέχρι το πάρκινγκ ώστε να τον προλάβει και να τον εξυπηρετήσουν!

«Σίγουρα θα με θεώρησε τρελή έτσι όπως έτρεχα για να τον προλάβω... Του είπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην του βρούμε τραπέζι για να γευματίσει. Είναι απόλυτα κύριος και ευγενικός. Η οικογένειά του είναι πολύ γλυκιά. Ο πατέρας μου, του έσφιξε το χέρι και του είπε “έχεις αλλάξει τα πάντα στη Λέστερ”»είπε η Τζέιντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα