Με δεδικασμένο δεν κλείνει το Καραϊσκάκη!

Με δεδικασμένο δεν κλείνει το Καραϊσκάκη!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παραθέτει στο blog του στο Gazzetta το δεδικασμένο, βάσει του οποίου δεν μπορεί να κλείσει το Καραϊσκάκη!

Με δεδικασμένο δεν κλείνει το Καραϊσκάκη!

Προεξοφλούν κάποιοι ότι ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό της έδρας του με μία αγωνιστική, βάσει του κατηγορητηρίου του αθλητικού δικαστή.

Για μισό λεπτό, ρε παιδιά. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εδώ υπάρχει δεδικασμένο από το φετινό πρωτάθλημα, βάσει του οποίου ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμωρηθεί με πρόστιμο μέχρι 25.000 Ευρώ!

Κι επειδή πρέπει να «μιλάμε» με στοιχεία κι όχι αέρα μπανά, πάμε:

Βέροια-Ηρακλής. Για την 11η αγωνιστική. Απολογία στις 27 Νοεμβρίου. Ο Ηρακλής καλείται σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή Σπ. Καποδίστρια με πιο βαρύ κατηγορητήριο από του Ολυμπιακού! Το ίδιο άρθρο (15), την ίδια παράγραφο (3), την ίδια περιοχή (Β) και το ίδιο εδάφιο (Ε) , με τα οποία έχει κληθεί ο Ολυμπιακός. Αλλά και βάσει της παραγράφου 1, για υβριστικά συνθήματα.

Απόφαση του Καποδίστρια: 50.000 Ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Μάλιστα.

Ο Ηρακλής κάνει έφεση. Και η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων, αποτελούμενη κι αυτή από τακτικούς δικαστές, όπως κι ο Καποδίστριας, σβήνει οριστικά και τελεσίδικα την ποινή της μίας αγωνιστικής και μειώνει το πρόστιμο από 50.000 Ευρώ σε 21.000, με απόφαση που εκδόθηκε στις 10 Δεκεμβρίου.

Απλά πράγματα, καθαρά και ξάστερα. Για ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου κλήθηκε ο Ηρακλής, όπως ακριβώς κι ο Ολυμπιακός, έχοντας ο Ηρακλής  κι επιπλέον παραπτώματα στο κατηγορητήριο. Και κέρδισε την υπόθεση στο εφετείο. Έφαγε 20 χιλιάρικα.

Δεν έκλεισε το Καυταντζόγλειο. Πως θα κλείσει το Καραϊσκάκη; Υπάρχει δεδικασμένο. Κι είναι ξεκάθαρο!

Best of internet