«Συναντήθηκα με τον Αλαφούζο, αλλά όχι για τον Σίλντενφελντ»

«Συναντήθηκα με τον Αλαφούζο, αλλά όχι για τον Σίλντενφελντ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Συναντήθηκα με τον Αλαφούζο, αλλά όχι για τον Σίλντενφελντ»

bet365

Ο ατζέντης του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Mάριο Κνεζ ξεκαθάρισε μιλώντας στο gazzetta.gr πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει πρώτα να τα βρει με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον 30χρονο σέντερ μπακ. Το «αγκάθι» για την επιστροφή του «Σίφο» στο «τριφύλλι».

Το «φλερτ» του Παναθηναϊκό με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ θεωρείται προχωρημένο. Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Κροάτη στόπερ στο «τριφύλλι», κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο ίδιος ο «Σίφο».

Ο ατζέντης του 30χρονου διεθνή, Μάριο Κνεζ παραδέχθηκε μιλώντας στο gazzetta.gr πως συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο στην Αθήνα, ωστόσο έσπευσε να σημειώσει πως δεν έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Σίλντενφελντ.

Ο Κνεζ, σημείωσε πως από την στιγμή που ο «Σίφο» δεν έχει μείνει ελεύθερος από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να λύσει το συγκεκριμένο θέμα με τον κροατικό σύλλογο.

«Ήμουν στην Αθήνα και συναντήθηκα με τον κ. Αλαφούζο, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Συζητήσαμε για αρκετά θέματα, αλλά όχι για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Θα πρέπει πρώτα να λυθεί αυτό το θέμα με τον σύλλογο του για να μπορούμε να μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Ο Γκόρντον έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό, όμως επαναλαμβάνω πως έχει συμβόλαιο. Οι εφημερίδες γράφουν για συμφωνία, αλλά τούτο προϋποθέτει την έγκριση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εάν δεν συμβεί αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει το θέμα. Θα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους οι ομάδες», τόνισε αρχικά στο gazzetta.gr ο μάνατζερ του Σίλντενφελντ συμπληρώνοντας:

«Όπως έχει πει και ο ίδιος, αγαπά την Ελλάδα. Πέρασε υπέροχα στον ΠΑΟΚ, αλλά ιδιαίτερα στον Παναθηναϊκό που ήταν πιο πετυχημένος.

Αυτή την στιγμή είναι επικεντρωμένος στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δουλεύει σκληρά προκειμένου να κάνει σωστή προετοιμασία μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για μήνες.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ο Γκόρντον είναι απόλυτα ικανοποιημένος στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον πρόεδρο, το προπονητικό επιτελείο αλλά και τους συμπαίκτες του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα