Κοντονής: «Ο Αλαφούζος μου έλεγε οτι πρέπει να κλείσει η 13»

Κοντονής: «Ο Αλαφούζος μου έλεγε οτι πρέπει να κλείσει η 13»

Gazzetta team
Κοντονής: «Ο Αλαφούζος μου έλεγε οτι πρέπει να κλείσει η 13»

bet365

«Φωτιά» στο ήδη τεταμένο κλίμα των σχέσεών του με τον Παναθηναϊκό έβαλε ο Σταύρος Κοντονής, αποκαλύπτοντας διάλογο που φέρεται να είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο...

Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η ένταση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο Σταύρος Κοντονής, την Παρασκευή το πρωί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» αποκάλυψε μέρος ενός διαλόγου που φέρεται να είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του είχε πει οτι θα έπρεπε να κλείσει η «Θύρα13» γιατί έχει καταστρέψει την ομάδα.

«Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα» συμπλήρωσε, προσθέτοντας: «Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

Πλέον μετά από αυτή την δήλωση, αναμένεται η αντίδραση του προέδρου του Παναθηναϊκού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα