Σκέφτονται το νέο Τσάμπιονς Λιγκ...

Κώστας Ζάλιαρης
Σκέφτονται το νέο Τσάμπιονς Λιγκ...

bet365

Τη μορφή που θα πάρει η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από το 2018 και μετά σκέφτονται στην Ένωση των ευρωπαϊκών συλλόγων, εξετάζοντας κάθε πιθανό σενάριο και ιδέα...

Ο πρόεδρος της ECA, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, είχε μιλήσει πριν από μερικές μέρες για την πιθανή δημιουργία νέας διοργάνωσης, από την οποία οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες αποσκοπούν σε ακόμα μεγαλύτερα έσοδα.

Σύμφωνα με τη «MundoDeportivo», τα σενάρια τα οποία εξετάζονται έχουν να κάνουν με την διαμόρφωση ορισμένων κανονισμών και της μορφής του ήδη υπάρχοντος Τσάμπιονς Λιγκ, ή τη δημιουργία μιας εξ ολοκλήρου νέας ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής λίγκας.

Οι ιδέες, αναμένεται να προχωρήσουν στην πράξη από το 2018 και μετά, όταν και λήγει η σύμβαση που υπεγράφη από τον Μισέλ Πλατινί για τη διατήρηση της συγκεκριμένης μορφής του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια από τις σκέψεις, λοιπόν, είναι να δημιουργηθεί ένα σύστημα με την είσοδο ενός μεγάλου αριθμού ομάδων και άλλων που θα εισέρχονται σταδιακά κάθε χρόνο βάσει και της κατάταξής τους και από το Γιουρόπα Λιγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα