Ο ΠΑΟΚ «ψάχθηκε» για τον Σουηδό Γκερντ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ΠΑΟΚ «ψάχθηκε» για τον Σουηδό Γκερντ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έφτασε κοντά στον 29χρονο Σουηδό επιθετικό της Γιουνγκ Μπόις, Αλεξάντερ Γκερντ ο οποίος επέλεξε να ανανεώσει στην ελβετική ομάδα.

Ο Σουηδός επιθετικός, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός, το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος, αλλά προτίμησε να παραμείνει στη Γιουνγκ Μπόις, με την οποία ανανέωσε για δύο χρόνια.

Θα «σπάσει» την κακή παράδοση ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα; Η Expekt προσφέρει σε απόδοση 3.40 τη νίκη της ομάδας του Τούντορ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο 29χρονος φορ (10 φορές διεθνής, 17 γκολ και 16 ασίστ σε 65 ματς της Γιουνγκ Μπόις) άρεσε, όπως γράφεται στη Σουηδία, στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που ήταν η ομάδα η οποία έφτασε πιο κοντά στη συμφωνία μαζί του από τώρα για το ερχόμενο καλοκαίρι, πριν τελικά ο Γκερντ αποφασίσει να ανανεώσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα