ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν αποφασίζει για «δεκάρι» και Μπουσουφά

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν αποφασίζει για «δεκάρι» και Μπουσουφά

bet365

Το ημερολόγιο δείχνει «22 Ιανουαρίου 2016» και οι πιθανότητες να πάρει ο ΠΑΟΚ το «δεκάρι» που τόσο πολύ θέλει ο Τούντορ, είναι λιγότερες από το να μην πάρει…

Σε «οκτώ μέρες και σήμερα», ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και ο ΠΑΟΚ, που ψάχνει εδώ και τρεις μήνες επιτελικό μέσο, έχει πολύ λίγο χρόνο για να κινηθεί προς μια κατεύθυνση, είτε αυτή είναι προς Ρωσία (Μπουσουφά), είτε είναι προς Ισπανία (Φαν ντερ Φάαρτ). Μήπως, όμως, δεν κινηθεί προς καμία κατεύθυνση;

Η μια τάση εντός της ΠΑΕ θέλει «έτοιμο παίκτη, που θα κάνει την διαφορά, κάποιον που θα έρθει σήμερα και θα παίξει την Κυριακή», η άλλη τάση μέσα στον ΠΑΟΚ θέλει να στηρίξει τον Τούντορ με την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, που η απουσία του από το ρόστερ «φώναζε» από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, αλλά δεν αποκτήθηκε ποτέ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι δύο τάσεις καλά κάνουν και δεν συμφωνούν (εδώ στην Ξάνθη κάθισαν με διαφορά πέντε σκαλοπατιών…), οι μέρες περνούν βασανιστικά (είπαμε το ημερολόγιο δείχνει «22/1/2016) αν και το ζητούμενο τελικά είναι τι έχει αποφασίσει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης: θα ενισχύσει το δίδυμο Αρνεσεν – Τούντορ με ένα «δεκάρι» ή θα το αφήσει να συνεχίσει με το πλάνο και τις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Άλλωστε, όπως φάνηκε και στη μεταγραφή Βελλίδη, τα χρήματα δεν παίζουν στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη τον πρώτο ρόλο. Το συνολικό κόστος της απόκτησης του Καστοριανού «πορτιέρο» από τον ΠΑΣ θα ξεπεράσει τελικά το ένα εκατομμύριο ευρώ, αλλά στην περίπτωση του, ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ πείσθηκε ότι η ομάδα του χρειάζεται, λόγω του τραυματισμού του Γλύκου, έναν ακόμη τερματοφύλακα.

Αφήστε, που ο Ιβάν Σαββίδης, ήθελε από το καλοκαίρι να αποκτηθεί ο Μάρκος Βελλίδης, αλλά τελικά συμβιβάστηκε με την πρώτη μεταγραφή του Άρνεσεν στον ΠΑΟΚ, που δεν ήταν άλλη από αυτή του Ρόμπιν Όλσεν… Ετσι, τώρα, είπε πολύ πιο εύκολα το «ναι» για τον Ελληνα γκολκίπερ. Μήπως, δεν έχει αποφασίσει για το «δεκάρι»;

Το όνομα του Μπουμπάρακ Μπουσουφά, που πρώτο το Gazzetta.gr αποκάλυψε στις 16/1, είναι πολύ ψηλά στη λίστα του… Σαββίδη!

Αν το αποφασίσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, τότε λογικά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και ο 31χρονος Μαροκινός, που τις τελευταίες ημέρες εθεάθη για... ψώνια στη Γενεύη της Ελβετίας, καθώς δεν ακολούθησε τη Λοκομοτίβ Μόσχας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για προετοιμασία, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα των σιδηροδρόμων, εδώ και μέρες, έχει βγάλει προς πώληση τον Μπουσουφά, με δεδομένη την απόφαση του Τσερεβτσένκο να μην τον υπολογίζει για το δεύτερο μισό της ρωσικής Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα