«Ρέστα» για Σα και στο βάθος... Λι

«Ρέστα» για Σα και στο βάθος... Λι

Gazzetta team
«Ρέστα» για Σα και στο βάθος... Λι

bet365

Εντείνονται οι προσπάθειες της Ένωσης για μεταγραφική ενίσχυση.

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ορλάντο σα, φαίνεται πως βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για να αποκτήσει τον εκλεκτό της για την επίθεση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», στην Ένωση υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει θετική κατάληξη, ακόμα και πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι επαφές είναι συνεχείς, με τον Μιλοβάνοβιτς να το... έχει πάρει πάνω του και υπάρχει ήδη ένα πεδίο συμφωνίας με τον παίκτη.

Παράλληλα, σε καλό δρόμο είναι και οι διαπραγματεύσεις με την Ρέντινγκ, αφού οι Άγγλοι δεν θέλουν τον παίκτη και... δε το κρύβουν. βέβαια, έχοντας ξοδέψει κοντά στο 1,5 εκατ. το καλοκαίρι για χάρη του, δε σκοπεύουν να τον χαρίσουν, όμως με το πέρας του χρόνου, οι αντιστάσεις τους και οι απαιτήσεις τους μειώνονται.

Παράλληλα, η ΑΕΚ φέρεται να δουλεύει και μία ακόμα περίπτωση, αυτή του διεθνή Κορεάτη Λι Τσουνγκ Γιονγκ, με παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ με τις φανέλες των Μπόλτον και Κρίσταλ Πάλας. Φέτος, όμως, δεν είναι βασικός και έχει παρουσιάσει... τάσεις φυγής, κάτι που οι «κιτρινόμαυροι» θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα