ΠΑΟΚ: «Μακ, η ξαφνική έκπληξη της Μίλαν»

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Μακ, η ξαφνική έκπληξη της Μίλαν»

bet365

Στην αρχή ελάχιστοι το πίστεψαν, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το φλερτ του Ρόμπερτ Μακ με τη Μίλαν!

Από το πρωί της Πέμπτης άρχισαν δειλά δειλά τα πρώτα δημοσιεύματα, με τον ρεπόρτερ του Sky Sport Italia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο να κάνει την αρχή, να ακολουθούν κι άλλοι, ενώ στην Ιταλία επιμένουν ότι ο 24χρονος άσος του ΠΑΟΚ είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Φιορεντίνα και της Μίλαν.

Την ίδια ώρα στην Τούμπα συνεχίζουν να υποστηρίζουν, ότι δεν είναι στις προθέσεις τους να παραχωρήσουν κάποιον βασικό ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, αλλά μάλλον δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα σε περίπτωση, που το ποσό των Ιταλών είναι άκρως δελεαστικό για την απόκτηση του Μακ.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, που έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ ακόμη και τον Ιανουάριο, έχει την τύχη να τον εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά γραφεία μάνατζερ παικτών.

Από ότι φαίνεται η πολύ καλή χρονιά του με τον ΠΑΟΚ και την εθνική Σλοβακίας, σε συνδυασμό με τις γνωριμίες των ατζέντηδών του, έφεραν το όνομά του στη μεταγραφική λίστα της Μίλαν.

Σε ιστοσελίδες που ασχολούνται αποκλειστικά με θέματα των «ροσονέρι» σκιαγραφείται το προφίλ του άγνωστου για το κοινό της ομάδας του Μιλάνο Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, ενώ όπως επισημαίνεται το ποσό της ρήτρας (4.000.000 ευρώ) δεν είναι απαγορευτικό για τη Μίλαν.

«Ο Μακ μπορεί να είναι η ξαφνική έκπληξη των τελευταίων ημερών της μεταγραφικής περιόδου», καταλήγει στην αναφορά της η ιστοσελίδα «milanpost.it».

 

Τελευταία Νέα