Τόσο θα κοστίσει η μεταγραφή Βελλίδη

Θοδωρής Βασίλης
Τόσο θα κοστίσει η μεταγραφή Βελλίδη

bet365

Ο Μάρκος Βελλίδης είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ σε μια συμφωνία άκρως πετυχημένη για τους Ηπειρώτες όσο και για τον διεθνή πορτιέρο. Το gazzetta έχει το ρεπορτάζ για τα 750.000 ευρώ που πάνε στα ταμεία του ΠΑΣ και τον Βελλίδη που εισπράτει πάνω από 600.000.

ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την συμφωνία για την μεταγραφή του Μάρκου Βελλίδη με τον Καστοριανό πορτιέρο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ο Βελλίδης αποτελούσε έναν από τα καλύτερα περιουσιακά στοιχεία των Ηπειρωτών και το deal που υπογράφηκε με τον Δικέφαλο του Βορρά μπορεί να χαρακτηριστεί και «χρυσό».

Αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ θα βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 750.000 ευρώ, ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό αν σκεφτεί κανείς ότι ειδικά η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν ενδείκνυται για μεγάλα ανοίγματα. Το ποσό αυτό αποτελεί ανάσα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα τον βοηθήσει πολύ ώστε να καταφέρει στο τέλος της σεζόν να βγάλει την πολυπόθητη άδεια.

Το deal μως ήταν ιδιαίτερα συμφέρον και για τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα ο οποίος θα αμείβεται με 250.000 ευρώ το χρόνο το οποίο μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν τις 300.000 ευρώ, ενώ για την φετινή σεζόν που είναι κουτσουρεμένη (έξι μήνες) ο Βελλίδης θα εισπράξει τα μισά περίπου λεφτά. Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι στο χέρι του Καστοριανού πορτιέρο να ξεπεράσει τις 600.000 ευρώ αν συνεχίσει στην Τούμπα τις εμφανίσεις που έκανε και στα Γιάννενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα