Παπαθανασάκης: «Δεν αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία του Ηρακλή»

Παπαθανασάκης: «Δεν αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία του Ηρακλή»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Δεν αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία του Ηρακλή»

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης με γραπτή του δήλωση πήρε θέση μετά τα όσα είπε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής Μάκης Σαρλής σχετικά με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης δήλωσε ότι:

«Σήμερα ένας υπάλληλος της ομάδας σχολίασε την επερχόμενη αναμέτρηση του κυπέλλου με την ΑΕΚ. Τα σχόλιά του ήταν ανεπίσημα και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την φιλοσοφία της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει μία σταθερή πεποίθηση και πίστη για το θέμα αυτό :

Δεν υπάρχει ποτέ δικαιολογία ή αιτιολογία για τη βία .

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν συγχωρεί παραβατικές συμπεριφορές στις κερκίδες, με οποιονδήποτε τρόπο .

Τα σχόλιά του για τους άλλους προέδρους συλλόγων δεν θα πρέπει να παρουσιάζονται εκ μέρους της ομάδας, και στην πραγματικότητα, δεν θα πρέπει να εκφράζονται δημόσια. Δεν είναι ο ρόλος ενός ατόμου ή μιας ομάδας να λειτουργεί ως δικαστής και ένορκος.

Αυτές οι συνομιλίες χρησιμεύουν μόνο για να προκαλέσουν μίσος και να αποσπάσουν την προσοχή από το γεγονός ότι κάθε άτομο έχει την ευθύνη για τις δικές του ενέργειες και πρέπει ο καθένας να κάνει ότι μπορεί , έτσι ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να βελτιωθεί και να αναγνωρίζεται διεθνώς – από τους οπαδούς, τους προπονητές, τους παίκτες μέχρι και τους προέδρους των ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα