Αραβίδης: «Διαψεύδουμε όποιον μας αμφισβητεί»

Αραβίδης: «Διαψεύδουμε όποιον μας αμφισβητεί»

Gazzetta team
Αραβίδης: «Διαψεύδουμε όποιον μας αμφισβητεί»

bet365

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τις απαντήσεις που δίνει η ΑΕΚ σε όποιον την αμφισβητεί, μίλησε ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο επιθετικός της Ενωσης μίλησε στο match programme της ΠΑΕ για την αναμέτρηση της Κυριακής και την Πέμπτη δόθηκε στη δημοσιότητα ένα απόσπασμα όσων είπε.

«Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που είναι πολύτιμη και βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό μας σε κάθε ματς όπου και να παίζουμε, θα παλέψουμε και θα πάμε για τη νίκη. Ένα ματς με τον ΠΑΟΚ εκτός από ντέρμπι, είναι και παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε, γιατί παίζουμε στην έδρα μας και γιατί έχουμε την ευκαιρία να διευρύνουμε τη διαφορά από τον αντίπαλό μας» ήταν τα λόγια του «Αραβα» σχετικά με τον αγώνα και στη συνέχεια σχολίασε την αμφισβήτηση που υπάρχει γύρω από την ΑΕΚ: «Εμείς προτιμούμε να δίνουμε τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου... Από εκεί και πέρα όποιος αμφισβητεί την ποιότητα αυτής της ομάδας, τον διαψεύδουμε κάθε Κυριακή»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα