Αισιόδοξοι στον Άρη για την εκκαθάριση

Αισιόδοξοι στον Άρη για την εκκαθάριση

Gazzetta team
Αισιόδοξοι στον Άρη για την εκκαθάριση

bet365

Οι νομικοί του Άρη Αρίστιππος Μαστρογιάννης και Χρήστος Γρόλλιος, με δηλώσεις τους ξεκαθάρισαν το τοπίο γύρω από το θέμα της ειδικής εκκαθάρισης στον Άρη, αλλά και για το θέμα της αναβολής στην υπόθεση του Ν. Ρυσίου.

Αρκετά αισιόδοξοι εμφανίστηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Άρη όσον αφορά την πολυσυζητημένη υπόθεση της εκκαθάρισης, με αφορμή την σημερινή νέα αναβολή της υπόθεσης. Οι Χρήστος Γρόλλιος και Αρίστιππος Μαστρογιάννης με δηλώσεις τους στο «Libero» έβαλαν «φρένο» σε διάφορες παραφιλολογίες των τελευταίων ημερών.

Αρίστιππος Μαστρογιάνης: «Η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί»

Για την σημερινή αναβολή στην υπόθεση του Ρυσίου: «Είναι μικρό το χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη δικάσιμο. Η ουσία είναι να βγει η απόφαση που πρέπει, για να προχωρήσουμε στην εκποίηση του Ρυσίου και να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί. Ήδη κινούνται οι διαδικασίες. Το θέμα όμως είναι να προχωρήσουμε. Αυτό είναι που μας νοιάζει. Δεν νομίζω αυτή η καθυστέρηση ενός μήνα, να δημιουργήσει θέμα».

Για τα όσα λέγονται από διάφορες πλευρές, σχετικά με ήδη γνωστή υπόθεση της προσημείωσης του Ρυσίου από το ΙΚΑ: «Το ΙΚΑ εξασφαλίζει κάποια δικαιώματα του με αυτή την κατάσχεση. Δεν αποτελεί εμπόδιο όμως για εμάς. Προχωράμε στον στόχο που έχουμε βάλει. Ήδη θα βγάλουμε σε εκποίηση τα κινητά περιουσιακά στοιχεία. Να τελειώνουμε μετά με το Ρύσιο και να προχωρήσει η κατάσταση».

Για τον ορισμό του ποσού που θα εκποιηθεί το Ρύσιο: «Αυτό γίνεται μόνο και μόνο, για να κερδίσουμε χρόνο. Να μην γίνονται επαναληπτικές εκποιήσεις. Στην ουσία όποιος δώσει τα περισσότερα, θα το πάρει. Αρκεί να βρεθούν ενδιαφερόμενοι».

Για το κατά πόσο γνωρίζει κάτι για τα πλάνα του κ. Καρυπίδη σχετικά με το νέο προπονητικό της ομάδας και αν θα είναι παρόμοιο με αυτό της Βέροιας: «Όχι κάτι παρόμοιο, μπορεί και καλύτερο. Δεν μπορώ όμως να πω κάτι συγκεκριμένα».

Για τις φήμες που τον ήθελαν να μην διατηρεί καλές σχέσεις με τον Χρήστο Γρόλλιο και να τον έχει βγάλει μάλιστα εκτός εκκαθάρισης: «Ο Χρήστος είναι από τα καλύτερα παιδιά. Μαζί είμαστε τώρα»

Χρήστος Γρόλλιος: «Δεν υπάρχει αναδρομική ισχύ ενός νόμου»

Για τα σενάρια που τον ήθελαν εκτός εκκαθάρισης: «Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα. Απορώ αν δημοσιοποιήθηκε κάτι τέτοιο, γιατί απέχει της πραγματικότητας. Έχουμε άριστη επαγγελματική και φιλική σχέση με τον κ. Μαστρογιάννη. Σε ο,τιδήποτε χρειαστεί, θα συνδράμω».

Για το ενδεχόμενο παρουσίας του Άρη στην Φούτμπολ Λιγκ, την ίδια στιγμή που η εκκαθάριση βρίσκεται σε εξέλιξη: «Βάσει των περσινών δεδομένων και του εγγράφου της ΕΕΑ από τις 17/08, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα σήμερα που μιλάμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ποτέ όμως δεν μπορεί να προβλέψει κάποιος τα μελλούμενα. Πρέπει να προχωράει με τους ρυθμούς που πρέπει η εκκαθάριση, για να είναι ο Άρης έτοιμος να συστήσει την νέα ΠΑΕ».

Για το κατά πόσο μία ενδεχόμενη αλλαγή του νόμου, μπορεί να επηρεάσει τον Άρη: «Η γενική αρχή αναφέρει ότι δεν μπορεί να υπάρξει αναδρομική ισχύ ενός νόμου. Δεν μπορεί ένας νέος νόμος να περιλάβει περιπτώσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Κανένας όμως στην Ελλάδα, δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα».

Για το βόλεϊ: «Υπάρχει η ανάγκη εξορθολογισμού των εξόδων, σε όλα τα τμήματα του ΑΣ. Ο σύλλογος περνάει μία μεταβατική περίοδο, αφού το ποδοσφαιρικό τμήμα, από το οποίο αντλεί έσοδα, αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία. Το ίδιο πρέπει να γίνει στο βόλεϊ, δεν πρέπει όμως να κινδυνέψει η παρουσία της ομάδας στην Α1, αφού από αυτήν αντλεί τα έσοδα της. Χρειάζεται ψύχραιμη αντιμετώπιση από όλους, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα και από εκεί και πέρα να βρεθεί ένας τρόπος να πληρωθούν τα χρήματα που οφείλονται. Ίσως αυτά να είναι μειωμένα, αφού πρέπει να προσαρμοστούμε στα δεδομένα της εποχής και του Άρη. Πιστεύω θα βρεθεί μία λύση, αλλά πρέπει να γίνει γρήγορα. Σε δύο μήνες τελειώνει η χρονιά. Οι αθλητές δεν πρέπει να επηρεάζονται, για να εισπράξουν τα χρήματα που τους οφείλονται. Και αυτό θα γίνει μέσα από την επίτευξη των στόχων της ομάδας».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα