Τελειώνει του Ματέι στον Ατρόμητο

Τελειώνει του Ματέι στον Ατρόμητο

Δημήτρης Τομαράς
Τελειώνει του Ματέι στον Ατρόμητο

bet365

Ο Κοσμίν Ματέι έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν και από την πλευρά του παίκτη.

Από το Gazzetta.gr έχετε ενημερωθεί πρώτοι για το θέμα Ματέι και το ενδιαφέρον των ΑΕΚ και Ατρόμητου. Νωρίτερα σας μεταφέραμε τις εξελίξεις σχετικά με την παρουσία του παίκτη στην Ελλάδα για το deal.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα. Φαίνεται πως οι ανακοινώσεις είναι πια θέμα χρόνου για τον Κοσμίν Ματέι, με τους Περιστεριώτες να έχουν να επιδείξουν μία δυναμική παρουσία στο χειμερινό μεταγραφικό... παζάρι. Πάντως φαίνεται πως τα οικονομικά δεδομένα θα είναι διαφορετικά από τις αρχικές πληροφορίες με την ομάδα του Ματέι αλλά και τον ίδιο να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα