«Ο Παναθηναϊκός και ακόμη μία ομάδα θέλει τον Σίλντενφελντ»

«Ο Παναθηναϊκός και ακόμη μία ομάδα θέλει τον Σίλντενφελντ»

Νίκος Αθανασίου
«Ο Παναθηναϊκός και ακόμη μία ομάδα θέλει τον Σίλντενφελντ»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Γκόρντον Σίλντενφελντ, Γιόσιπ Μπουλάτ, αποκάλυψε πως το «τριφύλλι» και ακόμη ένας ελληνικός σύλλογος θέλουν τον Κροάτη στόπερ και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν επαφές.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ απασχολεί τον Παναθηναϊκό για την κάλυψη του κενού του Σέρχιο Σάντσεθ, όντας μία από τις επιλογές που εξετάζονται «ζεστά» από διοίκηση προπονητή. Ο εκ των εκπροσώπων του Κροάτη στόπερ, Γιόσιπ Μπουλάτ, σε δηλώσεις του στην «vecerni» τόνισε πως ο «Σίφο» θέλει να αποδείξει πως έμεινε εκτός εξαιτίας λάθους, για το οποίο δεν ευθύνεται ο ίδιος ενώ αποκάλυψε πως εκτός από το «τριφύλλι» ακόμη ένας σύλλογος από την Ελλάδα ενδιαφέρεται για τον παίκτη.

«Όλα είναι στα χέρια της Ντινάμο. Θα γίνει ότι εκείνοι αποφασίσουν. Ο Γκόρντον επιστρέφει και το μόνο που θέλει είναι να επιστρέψει και να αποδείξει ότι υπάρχει κάποιο λάθος στην ιστορία. Είτε από τους γιατρούς είτε από άλλους για το γεγονός ότι τραυματίστηκε τρεις φορές σε τόσο σύντομο διάστημα. Ο Παναθηναϊκός και ακόμη μία ομάδα ξέρω ότι ενδιαφέρονται αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα επί του θέματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα