Σαρλής: «Να βάλουν φυλακή ανθρώπους σαν τον Μαρινάκη»

Σαρλής: «Να βάλουν φυλακή ανθρώπους σαν τον Μαρινάκη»

Ευθεία επίθεση προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Mάκη Σαρλή σχετικά με την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπάχαλο μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξής του!

Σαρλής: «Να βάλουν φυλακή ανθρώπους σαν τον Μαρινάκη»

Για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, μίλησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Μάκης Σαρλής όμως δεν περιορίστηκε όμως σε αυτό και επιτέθηκε ευθέως στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας πως θα έπρεπε να μπει στην φυλακή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάκης Σαρλής στον Metropolis 95,5...

Για το αν θα πάρουν εισιτήρια: «Εμείς σαν ΠΑΕ συμφωνήσαμε. Πέσαμε σε φασαρία και σε περίεργες σκέψεις του υπουργού. Δεν θέλει φιλάθλους στα γήπεδα και ίσως έχει δίκιο με αυτά που γίνονται.

Για το αν στο μέλλον κλείσει και η Θύρα 10: «Ας κλείσουν πρώτα τη Θύρα 7 και μετά συζητάμε για τη Θύρα 10. Ξέρω τι γίνεται στον αθλητισμό, πάω σε όλα τα γήπεδα και βλέπω τι γίνεται. Ο Ολυμπιακός παίζει στην Ελλάδα φιλικά. Δεν τον αγγίζει κανείς. Όταν υπάρξει κάποια πολιτεία που θα τα βάλει με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη τότε να έρθετε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Τώρα τζάμπα τα λέτε. Τα λέει τώρα ο Μπέος, αλλά κάποτε ήταν μαζί τους. Καλά τα λέει τώρα, αλλά ήταν και αυτός στα κόλπα κάποτε».

Για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί και τον Μαρινάκη: «Είδατε κανέναν αναπτήρα; Ο κ. Θεοδωρίδης δεν είδε κανέναν αναπτήρα. Είναι για γέλια αυτοί. Εμείς το είδαμε στην τηλεόραση, αυτοί δεν το είδαν. Όταν υπάρχουν αυτά μην νομίζουν ότι δεν θα υπάρχει βία. Το να κλείνουν θύρες δεν είναι λύση. Πρώτα να βάλουν φυλακή ανθρώπους σαν τον Μαρινάκη, να υπάρχει ισονομία και μετά να πιάσουμε τα υπόλοιπα θέματα. Το ποδόσφαιρο θέλει λίγη δουλειά και απλή δουλειά».

Για τον Ηρακλή: «Δεν ξέρω τι κάνει ο Μυτιληναίος. Στον Ηρακλή πρέπει να στοιχηθούμε όλοι γιατί το επόμενο δίμηνο είναι πολύ δυνατό για το μέλλον του συλλόγου. Από Δευτέρα θα πάρουμε πολλές μεταγραφές, όλη μέρα με αυτό ασχολείται ο πρόεδρος. Λατρεύει την ομάδα μας ο πρόεδρος. Είμαι βέβαιος ότι από Δευτέρα θα δείτε τα αποτελέσματα. Ο Λεοζίνιο θα έρθει την Κυριακή και θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές. Έτσι έχω την αίσθηση».

Για τα εισιτήρια με την ΑΕΚ: «Ο κόσμος του Ηρακλή θέλει και άλλα πράγματα. Είμαστε πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτά που είχαμε. Από τον Πλατανιά θα έχουμε λίστες με τα ΑΜΚΑ, ώστε εκτός από την αυτόνομη να έρθουν και άλλοι φίλαθλοι, για να μπορούμε να ελέγχουμε το πράγμα. Ζητήσαμε από 1.500 εισιτήρια με την ΑΕΚ για να μην ακουστεί κανένα τρελό νούμερο και να δείξουμε ότι μπορούμε να το ελέγξουμε αυτό το νούμερο. Θα ήταν ευχής έργον να πάνε όλοι με πούλμαν για να ξέρουμε τι γίνεται. Είναι πιο επικίνδυνο με άλλα μέσα. Μέχρι αύριο θα πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει και αν θα πάρουμε εισιτήρια».

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης ακολούθησε ένα μπάχαλο. Από τον σταθμό ενημέρωναν για λάθος στην απομαγνητοφώνηση, τη στιγμή που στελέχη του Metropolis τόνιζαν ότι παρότι δεν υιοθετούν τις απόψεις αυτές, ο Σαρλής τις έχει καταθέσει κανονικά στον αέρα του ραδιοφώνου τους!

Best of internet