Λουκίνας: «Πρέπει να νικήσουμε τον Πλατανιά»

Gazzetta team
Λουκίνας: «Πρέπει να νικήσουμε τον Πλατανιά»

bet365

Ο Γιάννης Λουκίας δήλωσε ότι η ομάδα του δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό της πέρα από τη νίκη επί του Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Λουκίνας στο «fciraklis.gr»:

-Γιάννη, ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τον Ηρακλή, εντός έδρας, με τον Πλατανιά. Ποιό το σχόλιό σου;

Είναι σίγουρα ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Όλοι μας έχουμε δει και διαπιστώσει ότι ο Πλατανιάς είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά, εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι 100%, για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και τους 3 βαθμούς.

Θα επιστρέψουν στις νίκες οι παίκτες του Ηρακλή; Σε απόδοση 2.30 στην Sportingbet βρίσκεται η νίκη του «Γηραιού» κόντρα στον Πλατανιά.

-Ποιά στοιχεία πρέπει να έχει η ομάδα στο παιχνίδι, ούτως ώστε να μπορέσει να κυριαρχήσει και να πάρει αυτό που θέλει;

Με δεδομένο ότι παίζουμε στο «σπίτι» μας και θα έχουμε τη στήριξη του κόσμου μας, όπως άλλωστε συμβαίνει πάντα, μέσα-έξω, εμείς οφείλουμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, να είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και το πλάνο που έχουμε θέσει, και πιστεύω ότι αν τα κάνουμε όλα αυτά, δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

-Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί αυτή η αναμέτρηση;

Κοιτάξτε, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, ο Πλατανιάς έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια. Εμείς, πρέπει τις φάσεις που θα μας δοθούν, να τις κάνουμε γκολ για να φύγουμε νικητές. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

-Είδαμε ότι ο Πλατανιάς ήταν η πρώτη ομάδα που κατόρθωσε να κόψει βαθμούς απ’ τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Είναι κάποια πράγματα που ο Ηρακλής θα έπρεπε να προσέξει στο παιχνίδι του αντιπάλου του; Σε φοβίζει κάτι;

Όχι, δεν φοβόμαστε κάτι, εννοείται. Εμείς είμαστε ο Ηρακλής, και δεν μας φοβίζει καμία ομάδα. Δεν περιμέναμε να φέρει αυτό το καλό αποτέλεσμα ο Πλατανιάς. Ξέρουμε, από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του, ότι είναι από τις αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος. Τη θυμόμαστε και από το πρώτο ματς των Χανίων, ότι έπαιξε αρκετά καλά. Όμως, δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εμείς. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει, θα έρθει η νίκη.

-Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα δούμε τη Δευτέρα τον Γιάννη Λουκίνα στην αρχική ενδεκάδα, με δεδομένη την απουσία του Βέλλιου λόγω τιμωρίας;

Δεν το ξέρουμε αυτό ακόμα, έχουμε αρκετές ημέρες προπονήσεων. Την τελική απόφαση την παίρνει ο προπονητής μας, αυτός ξέρει καλύτερα. Εγώ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα, οφείλουμε να δουλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό του Ηρακλή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

-Εσύ είσαι έτοιμος; Το περιμένεις με ανυπομονησία να βρεθείς μετά από καιρό στο αρχικό σχήμα;

Ε βέβαια το περιμένω. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται. Το αν όμως παίξεις στην ενδεκάδα, ή ως αλλαγή, ή απλά είσαι στην αποστολή, το γνωρίζει μόνο ο κόουτς.

-Πέρσι ήσουν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 γκολ. Ο κόσμος σε αγαπάει ιδιαίτερα, και μάλιστα σου έβγαλε και το παρατσούκλι «Λούκι Λουκ». Θα δούμε και πάλι τον «Λούκι Λουκ» να πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα;

Η αγάπη του κόσμου είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τον οποιοδήποτε αθλητή, να τα δίνει όλα για την ομάδα, αλλά και για να ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη στήριξή τους. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορείς να τα σχεδιάσεις από τώρα, δεν μπορείς να πεις κάτι με σιγουριά. Μακάρι να μπορέσω να σκοράρω και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Αυτό προσπαθούν και όλοι οι συμπαίκτες μου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα