Σεμινάριο Ψυχολογίας-Διατροφής σε σχολή του Ολυμπιακού

Σεμινάριο Ψυχολογίας-Διατροφής σε σχολή του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Σεμινάριο Ψυχολογίας-Διατροφής σε σχολή του Ολυμπιακού

bet365

Συνέχεια στα επιμορφωτικά Σεμινάρια στο Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού, με τη Σχολή στα Γλυκά Νερά να έχει σειρά.

Η σχετική ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:

«Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Σχολής μας στα Γλυκά Νερά διπλό Σεμινάριο Αθλητικής Ψυχολογίας και Διατροφής.

Το Σεμινάριο είναι μια παροχή της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού προς τις Σχολές του Δικτύου και έχει ως στόχο την επιμόρφωση των γονέων των ποδοσφαιριστών που εκπαιδεύονται σε κάθε Σχολή.

Σε μια αίθουσα με περισσότερους από 100 γονείς και παιδιά ο Αθλητικός Ψυχολόγος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Ζαρώτης και η Διατροφολόγος κα Αργυροπούλουανέπτυξαν πολύ σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα αλλά και το μέλλον των παιδιών.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιώργος Καλογεράκος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Διευθυντή του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνο για την πολύ σπουδαία αυτή ενέργεια και τόνισε πως θα ήταν όλοι χαρούμενοι εάν προγραμματιστεί και άλλο Σεμινάριο έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν και εκπρόσωποι της Σχολής μας από την Παλλήνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα