«Ίσως δεν ταιριάξει στον Παναθηναϊκό ο Εβανζελίστα»

«Ίσως δεν ταιριάξει στον Παναθηναϊκό ο Εβανζελίστα»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ίσως δεν ταιριάξει στον Παναθηναϊκό ο Εβανζελίστα»

bet365

Ο Ιταλός δημοσιογράφος του Tutto Mercato Web, Γκαετάνο Μοτσιάρο εκφράζει τις επιφυλάξεις του στο gazzetta.gr για τον Λούκας Εβανζελίστα που ήρθε δανεικός στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος μέσος, έπειτα από εισήγηση του Αντρέα Στραματσιόνι αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος πριν από δύο χρόνια προκάλεσε αίσθηση με τις εμφανίσεις του στη Σάο Πάουλο, είχε αναγορευθεί ως ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην χώρα του καφέ.

Το καλοκαίρι του 2014 πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε. Η μετάβαση του στον Φρίουλι δεν ήταν ομαλή, καθώς δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, ενώ οι τραυματισμοί που αντιμετώπισε τον άφησαν πίσω.

Ο ρεπόρτερ του Tutto Mercato Web, Γκαετάνο Μοτσιάρο μίλησε στο gazzetta.gr για τον νεοφερμένο μέσο του «τριφυλλιου» σημειώνοντας πως παραμένει σχεδόν άγνωστος στην Ιταλία, καθώς λόγω των τραυματισμών του δεν πήρε ευκαιρίες στην Ουντινέζε.

«Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα για να πω για τον Εβανζελίστα. Δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου εδώ.

Έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές με την Ουντινέζε, με συνολική διάρκεια 133 λεπτά, ενώ τον θυμάμαι πάντα τραυματία.

Στην Βραζιλία θεωρούνταν ως σπουδαίο ταλέντο. Έλεγαν πως πρόκειται για έναν μεσοεπιθετικό με μέλλον, όμως όπως προείπα ήταν μόνιμα τραυματίας.

Επιπρόσθετα, το να μετακομίζεις από την ηλιόλουστη Βραζιλία στο ομιχλώδες Ούντινε θεωρώ πως θα ήταν ένα σοκ για τον Εβανζελίστα.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να προβλέψω εάν θα τα καταφέρει στον Παναθηναϊκό, επειδή το δείγμα γραφής είναι μικρό, αλλά φοβάμαι πως ίσως δεν μπορέσει να ταιριάξει στον Παναθηναϊκό.

Στην τρέχουσα σεζόν έπαιξε μόλις 101 λεπτά στο Κύπελλο Ιταλίας. Πολύ λίγος χρόνος για να φτάσει στο σημείο να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα