Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο δρόμο κατά Κοντονή!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο δρόμο κατά Κοντονή!

Νίκος Ρόλλας
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο δρόμο κατά Κοντονή!

bet365

Αθήνα, Χανιά και Ζάκυνθος έκαναν την αρχή στις κινητοποιήσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού κατά της απόφασης για λουκέτο στις θύρες 13 και 14 και αναμένεται «βροντερή» συνέχεια!

Η ανακοίνωση της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για λουκέτο στο «πέταλο» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας λόγω των όσων έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

Η αρχή έγινε λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της τιμωρίας, όταν περίπου 200 άτομα πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην ποινή που επιβλήθηκε στους «πράσινους», με συνθήματα κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού και της Κυβέρνησης.

Η συνέχεια δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης όταν η «Θύρα 13» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, μέσω της οποίας προειδοποιούσε τον Σταύρο Κοντονή για τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν σε όλη την Ελλάδα και αυτές δεν άργησαν να φανούν.

Στα Χανιά, οπαδοί του «τριφυλλιού» έγραψαν συνθήματα και πέταξαν φέιγ βολάν έξω από τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, ενώ ακολούθησε μία νέα ανακοίνωση, αυτή τη φορά από τον σύνδεσμο της Ζακύνθου, τον τόπο καταγωγής του Σταύρου Κοντονή.

Την ίδια ώρα η σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ δεχόταν «επίθεση» από εκατοντάδες μηνύματα φίλων του Παναθηναϊκού, ενώ αντιπροσωπεία των οργανωμένων επισκέφτηκε τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» όπου διάβασε on air την ανακοίνωση που είχε βγει νωρίτερα.

Όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι μόνο η... αρχή, καθώς ανάλογες κινητοποιήσεις εκτός από την Αθήνα, αναμένεται να υπάρξουν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς από την Τρίτη υπάρχουν συνεχείς διαβουλεύσεις για τους τρόπους αντίδρασης που αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες.

Στόχος τους είναι οι κινητοποιήσεις να είναι δυναμικές και πάνω απ' όλα ειρηνικές, προκειμένου να μην χρεωθεί το συγκεκριμένο κομμάτι του κόσμου ακόμη ένα... αδίκημα και αμαυρωθεί η προσπάθεια που γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα