«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Νταμιάο»

«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Νταμιάο»

Gazzetta team
«Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Νταμιάο»

bet365

Στην Πορτογαλία γράφεται ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Λεάντρο Νταμιάο, που έμεινε ελεύθερος από την Σάντος.

Φαίνεται ότι στην Πορτογαλία δεν έχουν φτάσει τα τελευταία λόγια του Κώστα Καραπαπά, σύμφωνα με τα οποία ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κινηθεί όχι μόνο για τον Ρόσι αλλά και για κάποιον άλλον.

Τελευταίο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Λεάντρο Νταμιάο, που έχει μείνει ελεύθερος από τη Σάντος κατόπιν δικαστικής απόφασης. Ο 26χρονος επιθετικός ψάχνεται για την Ευρώπη, με τις Αταλάντα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

Όμως, από τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας αναφέρεται ότι «ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα έχει δείξει ενδιαφέρον επίσης, κάτι που επιβεβαίωσε ο ατζέντης του».

Επίσης, στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται ότι τα «λιοντάρια» έχουν τον πρώτο λόγο για τον παίκτη, καθώς αναμένεται να χάσει έναν εκ των Γκουτιέρες-Σλιμανί, που έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον από αραβικές χώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα