Παραμένει «ζεστός» για Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός

Παραμένει «ζεστός» για Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός

Παραμένει «ζεστός» για Σίλντενφελντ ο Παναθηναϊκός

Όσο δε βρίσκει λύση στόπερ από την Ιταλία, τόσο η περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ θα παίζει πιο δυνατά για το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ, βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Αντρέα Στραματσόνι είχε πάρει πάνω του την υπόθεση, όμως η περίπτωση του Αντέι... κόλλησε, οι υπόλοιπες περιπτώσεις που βρίσκονταν στην λίστα του Ιταλού τεχνικού δεν φαίνεται να προχωρούν και έτσι όσο φτάνουμε στο τέλος, τόσο θα «παίζει» πιο ζεστά η επιστροφή του «Σίφο» στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, ο Κροάτης έχει και πολλούς... θαυμαστές στο εσωτερικό της ομάδας που θέλουν να τον δουν να φοράει και πάλι την φανέλα με το τριφύλλι.

Σε ότι αφορά την πλευρά του ποδοσφαιριστή, συνεχίζει να βρίσκεται σε επαφές με τον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα αναζητά την χρυσή τομή ώστε να λυθεί το συμβόλαιο με την Ντιναμό. Έτσι, παρά τις δηλώσεις του Σίλντενφελντ πριν από λίγο καιρό που έλεγε πως παραμένει στην Κροατία, φαίνεται πως ο έμπειρος αμυντικός καλοβλέπει την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Best of internet