Εύκολα η Λίβερπουλ, πέρασε η Τότεναμ (vids)

Gazzetta team
Εύκολα η Λίβερπουλ, πέρασε η Τότεναμ (vids)

bet365

Κανένα πρόβλημα για την Λίβερπουλ, που επιβλήθηκε με 3-0 της Έξετερ και συνεχίζει στο Κύπελλο. Η Τότεναμ απέκλεισε τη Λέστερ.

Ο Κλοπ παρέταξε ξανά τη Λίβερπουλ με πολλές αλλαγές, όμως αυτή τη φορά οι κόκκινοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, επιβλήθηκαν πολύ εύκολα με 3-0 της Έξετερ στο «Άνφιλντ» και θα υποδεχθούν την Γουέστ Χαμ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν ούτε μία κλασική ευκαιρία. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, όταν στο 10' Μπεντέκε, Σμιθ και Άλεν συνδυάστηκαν άψογα, με τον τελευταίο να κάνει το 1-0. Η κυριαρχία των παικτών του Κλοπ συνεχίστηκε, με τον Μπεντέκε (19', 23') να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες με κεφαλιά, πριν ο Ολέινικ βγάλει το σουτ του Άλεν στο 25'. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ψάχνουν το δεύτερο γκολ, με τους Μπράναγκαν (30') και Άιμπ (39') να πλησιάζουν, όμως το 1-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με το σουτ του Άιμπ να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και το 2-0 τελικά να έρχεται στο 74' με πανέμορφο πλασέ του Ότζο. Το όποιο άγχος έφυγε και στο 82' ήρθε και το τελικό 3-0. Υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Μπεντέκε στον Τεϊσέιρα, ο οποίος δεν αστόχησε στο τετ α τετ. Οι κόκκινοι είχαν και άλλες καλές στιγμές και πήραν απολύτως δίκαια την πρόκριση.

Δίκαια η Τότεναμ
Αυτή τη φορά η Λέστερ, την οποία ο Ρανιέρι παρέταξε με πολλές αλλαγές, δεν κατάφερε να κοντράρει την Τότεναμ. Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια και έφτασαν δίκαια στη νίκη με 2-0, δίνοντας ραντεβού με την Κόλτσεστερ (εκτός έδρας) στην επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο μέρος, με τον Έρικσεν να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 14' και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν με αξιώσεις τον Φορμ. Ένα φάουλ του Ινλέρ ήταν ό,τι καλύτερο δημιούργησε η Λέστερ, πριν η Τότεναμ πάρει το προβάδισμα που δικαιούταν στο 39' με εκπληκτικό σουτ του Σον. Οι αλεπούδες ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη, με τον Γκρέι να χάνει την πρώτη ευκαιρία, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι τα ηνία, με τον Κέιν, που μπήκε αλλαγή, να χάνει δύο καλές ευκαιρίες. Τα πάντα τελείωσαν στο 66', όταν μετά από ασίστ του Σον ο Τσαντλί έκανε το 0-2, καθώς παρά την πίεση και τις ευκαιρίες της Λέστερ στο τέλος, τίποτα δεν άλλαξε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα