Μυστακίδης: «Μας έλειπε η συγκέντρωση και το πληρώσαμε»

Μυστακίδης: «Μας έλειπε η συγκέντρωση και το πληρώσαμε»

Απόστολος Παγώνης
Μυστακίδης: «Μας έλειπε η συγκέντρωση και το πληρώσαμε»

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης μπορεί να σκόραρε κόντρα στην Ξάνθη, όμως το δικό του γκολ δεν έφτανε για να πάρει ο ΠΑΟΚ την νίκη. Ο μεσοεπιθετικός του Δικέφαλου μίλησε για τα στοιχεία εκείνα που δεν είχε η ομάδα του για να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο σκόρερ του Δικεφάλου, μετά το τέλος του αγώνα είπε τα εξής: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως θα έπρεπε στην τελευταία φάση του αγώνα και δυστυχώς το πληρώσαμε. Φάγαμε ένα γκολ στο τέλος και δεν μπορέσαμε να φύγουμε με τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι κέντρου. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι με τον Κλάους, αλλά δεχτήκαμε αυτό το τέρμα και ισοφαριστήκαμε στο τέλος».

Για το αν ο ΠΑΟΚ υποτίμησε τον αντίπαλο του: «Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο. Θα μπορούσα να προσφέρω κάτι παραπάνω στην ομάδα σήμερα. Δεν είναι μόνο το ένα γκολ και το δοκάρι. Είναι η συνολική απόδοση. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι κοιτάμε το επόμενο. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε το ίδιο και πρέπει να τα κερδίζουμε. Δεν παίζει ρόλο αν είναι ντέρμπι ή όχι».

Για τη διαφορά αγωνιστικής εικόνας του ΠΑΟΚ συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια: «Στα προηγούμενα ματς μας βγήκε το παιχνίδι. Σήμερα αργήσαμε να βρούμε τον εαυτό μας και παρότι πήραμε το προβάδισμα δεν τα καταφέραμε και δεν μπορέσαμε να φύγουμε από το γήπεδο με τη νίκη».

Για την πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν επαναπαύομαι ποτέ κι αυτό είναι αρχή στην καριέρα μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα