ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις ο Σαββίδης

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Ζήτησε εξηγήσεις ο Σαββίδης

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ζήτησε από τα στελέχη της ομάδας ενημέρωση για το τι δεν πήγε καλά και άφησε βαθμούς στα Πηγάδια, ενώ ενημέρωσε πως το Σαββατοκύριακο θα είναι στην Αθήνα.

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη ζήτησε ενημέρωση από τα κορυφαία στελέχη της ομάδας για το ισόπαλο 1-1 με την Ακριτική ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη του Δικεφάλου που θα ήθελε την νίκη για να μειώσει ακόμη περισσότερο την διαφορά από την δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Σαββίδης ενημέρωσε πως το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την Ένωση, ενώ θα συναντηθεί και με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα