Ο Σωτηρίου για Ολυμπιακό και το συμβάν με Κουλιμπαλί

Ο Σωτηρίου για Ολυμπιακό και το συμβάν με Κουλιμπαλί

Ο Σωτηρίου για Ολυμπιακό και το συμβάν με Κουλιμπαλί

Ο Δημήτρης Σωτηρίου μίλησε σε χανιώτικο ΜΜΕ για το ματς με τον Ολυμπιακό και το περιστατικό με Κουλιμπαλί.

Χαρακτηριστικά ο Σωτηρίου μιλώντας στο Athlitiko.gr υπογράμμισε: «Ήταν ένας πολύ σημαντικός αγώνας για εμάς και το αποτέλεσμα ήταν αναμφισβήτητα θετικό, καθώς παίζαμε με τον πρωταθλητή και μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Το κλίμα στο γήπεδο ήταν πολύ καλό και τόσο οι παίκτες όσο και οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ευχαριστήθηκαν την αναμέτρηση που είχε ενδιαφέρον και αγωνία μέχρι το τέλος.
 
Δε νομίζω ότι ένα ή δύο αντικείμενα που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο και τα οποία είδα κατά την προθέρμανσή μου, είναι ικανά να αμαυρώσουν αυτήν την εικόνα. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, θεωρώ ότι ήταν περισσότερο μία ενστικτώδης κίνηση που οφειλόταν στην ένταση της στιγμής. Ακόμα και εάν έπεσε κάτι, δεν νομίζω ότι έθεσε σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου συμπαίκτη μου.
 
Περιστατικό στο οποίο όπως είδατε και ο ίδιος δε θέλησε να δώσει συνέχεια. Εγώ προσωπικά δεν είδα τι ακριβώς έγινε, όμως θα πω ξανά αυτό που οι περισσότεροι παρατήρησαν, ότι δηλαδή η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν πολύ καλή. Πιστεύω πάντως ότι ο θόρυβος γύρω από την επίμαχη φάση είναι υπερβολικός και σε καμία περίπτωση δεν βοηθά το άθλημα που υπηρετούμε.
 
Ήταν ένας πολύ σημαντικός πόντος που θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια, τόσο βαθμολογικά όσο και στην ψυχολογία της ομάδας ενόψει και των επόμενων πολύ δύσκολων αγώνων που έχουμε μπροστά μας. Ξέραμε ότι ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά παλέψαμε μέχρι τέλους και με τη σωστή τακτική που είχαμε, στο τέλος δικαιωθήκαμε».

Best of internet