Καραπαπάς: «Γιατί δεν καλούν τον Κουλιμπαλί;»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Γιατί δεν καλούν τον Κουλιμπαλί;»

bet365

Ο Κώστας Καραπαπάς πήρε επισήμως θέση για την κλήση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε απολογία, κάνοντας το σχόλιό του και ζητώντας να κληθεί και ο Κουλιμπαλί.

Πιο συγκεκριμένα η τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, έχει ως εξής: «Έχουν κάνει το άσπρο μαύρο κάποιοι, με μόνο σκοπό να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Ελπίζουμε όμως ότι οι δικαστές θα είναι ακριβοδίκαιοι. Ότι θα δικάσουν με βάση τα πραγματικά δεδομένα, με τα γεγονότα και όχι με το τι υποστηρίζει ο κάθε βαλτός και ευφάνταστος. Τα πράγματα είναι απλά! Κανένας 'αναπτήρας' ή άλλο αντικείμενο δεν χτύπησε τον Κουλιμπαλί και σίγουρα δεν κινδύνεψε η σωματική του ακεραιότητα ή κάποιου άλλου.

Σε τελική ανάλυση ας καλέσει ο κ. Καποδίστριας τον Κουλιμπαλί να τον ρωτήσει εάν τον βρήκε κάτι, τι ήταν αυτό και τι ήταν αυτό που σήκωσε από το χορτάρι...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα