ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία ρίψη που να θέτει σε κίνδυνο παίκτη»

Δημήτρης Τομαράς
ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καμία ρίψη που να θέτει σε κίνδυνο παίκτη»

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε επίσημα για την κλήση της σε απολογία από την Super League. Τι ανέφερε για το αντικείμενο στον Κουλιμπαλί.
Αναλυτικά η επίσημη αντίδραση - ανακοίνωση των Πειραιωτών για την κλήση τους από το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Λίγκας: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με την κλήση σε απολογία.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε σχέση με την κλήση της σε απολογία για τον αγώνα Πλατανιάς - Ολυμπιακός διευκρινίζει τα εξής:
Δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση ρίψη αντικειμένου η οποία να θέτει σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστή ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Αυτό προκύπτει από το οπτικοακουστικό υλικό και απο τις εκθέσεις των αξιωματούχων του αγώνα. Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί και στην ακροαματική διαδικασία.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως τις επιταγές του πειθαρχικού κώδικα και πιστεύει στην ακριβοδίκαιη εφαρμογή του με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που σκοπίμως δημιουργείται από ορισμένους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα