Στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους ο Σίλβα

Δημήτρης Τομαράς
Στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους ο Σίλβα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα βρέθηκε στην Πορτογαλία για προσωπικούς του λόγους και έτσι δεν ήταν στην προπόνηση της Τετάρτης στον Ρέντη.
Χωρίς τον Σίλβα έγινε η προπόνηση της Τετάρτης στον Ολυμπιακό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους (σ.σ. για ένα οικογενειακό του θέμα στην Λισσαβώνα), έχοντας μεταβεί εκεί αμέσως μετά το ματς με τον Πλατανιά.
Την προπόνηση την έκαναν οι βοηθοί του, που ήταν σε ανοιχτή γραμμή μαζί του, έχοντας πάρει το πρόγραμμα που θα έκαναν από εκείνον. Ο 38χρονος προπονητής αναμένεται ξανά στο... πόστο του την Πέμπτη. Έχει οριστεί άλλωστε απογευματινή προπόνηση (17.30) για να προλάβει να είναι εγκαίρως στον Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα