Τσεκάρει Γρηγορίου και Παντελίδη η Βέροια

Τσεκάρει Γρηγορίου και Παντελίδη η Βέροια

Δημήτρης Τομαράς
Τσεκάρει Γρηγορίου και Παντελίδη η Βέροια

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, η Βέροια τσεκάρει τις περιπτώσεις των Μιχάλη Γρηγορίου και Σάββα Παντελίδη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Αφού δεν πρόκειται να προχωρήσει του Δημήτρη Ελευθερόπουλου (οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι είναι ο εκλεκτός του Θόδωρου Καρυπίδη και οι νεότερες για παραμονή του στον Πανθρακικό), στη Βέροια εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις για να βρουν τον αντικαταστάτη του Γιώργου Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr, οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας τσεκάρουν τις περιπτώσεις των Μιχάλη Γρηγορίου και Σάββα Παντελίδη. Το όνομα του πρώτου είχε ήδη ακουστεί, με την γνωστοποίηση της λύσης της συνεργασίας με τον Γεωργιάδη, ενώ φαίνεται πως στη «Βασίλισσα του Βορρά» άφησαν τις υπόλοιπες περιπτώσεις για να επικεντρωθούν και σε αυτή του Παντελίδη.

Βέβαια, από την ΠΑΕ δεν... βγαίνει κάποιο όνομα προς τα έξω, παρά μόνο ότι είναι στη λίστα όλοι οι ελεύθεροι προπονητές. Πάντως, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις σε αυτό το θέμα, την στιγμή που είναι ακόμα πιθανό το ενδεχόμενο υπηρεσιακού στο εντός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα