Οι λόγοι της αποχώρησης Παπαδόπουλου

Δημήτρης Τομαράς
Οι λόγοι της αποχώρησης Παπαδόπουλου

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος επεδίωξε να αποχωρήσει από τον Αστέρα, καθώς δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε.
Οι πληροφορίες σχετικά με το... διαζύγιο Παπαδόπουλου - Αστέρα αναφέρουν ότι δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε στην ομάδα και γι' αυτό ζήτησε να φύγει. Ο στόχος του έμπειρου επιθετικού είναι να πάει σε μία ομάδα που θα παίζει αρκετά. Ήδη... ψάχνεται για τον επόμενο προορισμό του στην Super League. Μία ομάδα που θα μπορούσε να τον προσεγγίσει είναι ο Πλατανιάς, δίχως να υπάρχει όμως κάτι συγκεκριμένο ακόμα.
Συν τοις άλλοις πάντως στον Αστέρα έπεσε πάνω στον φορμαρισμένο Γιάννου. Εκτός των άλλων σε πολλά ματς δεν έπαιζε στην θέση του και δεν μπορούσε να αποδώσει τα αναμενόμενα. Στο πρωτάθλημα φέτος ο Παπαδόπουλος είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Συνολικά είχε 860 λεπτά συμμετοχής σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας ενώ στο Europa δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα