Το ΠΑΟΚ Academy στο Ιπποκράτειο (pics)

Το ΠΑΟΚ Academy στο Ιπποκράτειο (pics)

Το ΠΑΟΚ Academy στο Ιπποκράτειο (pics)

Εκπρόσωποι από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ βρέθηκαν σήμερα στην Α’ Παιδιατρική Πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μετά από αίτημα των γιατρών και των νοσηλευτών στην ΠΑΕ, όπου μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά  

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Α’ Παιδιατρική Πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, τα οποία άφησαν για λίγο στην άκρη τα προβλήματα της καθημερινότητας και δέχθηκαν μία ιδιαίτερη επίσκεψη. Εμπνευστές της ιδέας ήταν οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα παιδιά. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές έστειλαν αίτημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την διοργάνωση μίας ξεχωριστής ημέρας για τους μικρούς ήρωες.

Όπως ήταν φυσικό, ο Δικέφαλος και οι άνθρωποι του ανταποκρίθηκαν άμεσα. Οι προπονητές της Κ17 Άγγελος Ζαζόπουλος και Πάμπλο Γκαρσία, μαζί με τον τεχνικό της Κ15, Αλέξη Αλεξιάδη, συνοδευόμενοι από την παλιά δόξα της ομάδας και γενικό αρχηγό των δύο τμημάτων, Κώστα Ιωσηφίδη επισκέφθηκαν την πτέρυγα του νοσοκομείου και συναντήθηκαν με τους μικρούς φίλους της ομάδας. Δώρα, φωτογραφίες, συνομιλίες και πολλά χαμόγελα έδωσαν μία όμορφη νότα στους διαδρόμους και τα δωμάτια.

Best of internet