Κούγιας: «Ανακαλώ τη μήνυση για τον Νύκταρη»

Gazzetta team
Κούγιας: «Ανακαλώ τη μήνυση για τον Νύκταρη»

bet365

Τέλος φαίνεται πως μπαίνει στην κόντρα ανάμεσα στον Ηρακλή Νύκταρη και τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος γνωστοποίησε ότι θα αποσύρει τη μήνυσή του. Αμφότεροι εθεάθησαν σε νυχτερινό κέντρο του Βόλου.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την αποκατάσταση των σχέσεών του με τον ισχυρό άνδρα των Χανιών: «Τον κ. Νύκταρη τον έχω ευεργετήσει στη ζωή μου. Πριν από 25 χρόνια αντιμετώπιζε τη σοβαρότερη υπόθεση της ζωής του. Μου ζήτησε τη βοήθειά μου και εγώ βοήθησα τα δικαστήρια να εκδώσουν μία δίκαιη απόφαση. Ήταν ευγνώμων σε μένα. Η δεύτερη φορά που τον ευεργέτησα και ευεργέτησα και τον ΟΦΗ ήταν όταν στο πόρισμα Παπανδρέου είχε υποκλαπεί τηλεφώνημά του για κάποιο παιχνίδι του ΟΦΗ. Δεν ήταν ο πραγματικός ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, αν και του απέδιδαν αυτή την ιδιότητα.

Ο Νύκταρης είναι ένας άνθρωπος που λέει πολύ περισσότερα πράγματα και δημιουργεί άσχημες εντυπώσεις για το πρόσωπό του. Δεν περίμενα ποτέ μια ανακοίνωση της ΑΕΛ που αφορούσε τα Τρίκαλα, τον Πανελευσινιακό και τα Χανιά να τον εξωθήσουν σε αυτή τη συμπεριφορά εναντίον μου, που οδήγησε σε μια γροθιά από πίσω στο αεροδρόμιο. Τότε εγώ του υπενθύμισα όσα έχω κάνει.

Πραγματικά γνωρίζει και την προσωπικότητά μου και τα όσα του έχω προσφέρει, προσπάθησε μέσω τρίτων ανθρώπων να έχουμε μια συνάντηση. Αυτοί μου ζήτησαν να συναντηθούμε. Εμένα μου αρέσει να πηγαίνω στον Βόλο. Ξαφνικά δέχτηκα χιλιάδες λουλούδια στο τραπέζι μου και μετά από λίγο ήρθε στο τραπέζι μου ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης και μου ζήτησε να μιλήσουμε με τον Νύκταρη.

Πράγματι μιλήσαμε. Μου έκανε μια αντρίκια εξήγηση. Δεν μου είπε συγγνώμη, αλλά με τον τρόπο μου έδειξε ότι το μετάνιωσε τα όσα έγινε. Δεν ξεχνιούνται ορισμένα πράγματα. Δεν έχω διάθεση να πηγαίνω στην Κρήτη και οπουδήποτε αλλού και να κοιτάζω την πλάτη μου. Η συζήτηση που είχαμε ήταν ειλικρινής και ότι έχει λήξει αυτή η ιστορία. Έχω αποφασίσει να ανακαλέσω την μήνυση που υπέβαλα εναντίον του».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα