Με 1 ευρώ στη Νέα Σμύρνη

Με 1 ευρώ στη Νέα Σμύρνη

Με 1 ευρώ στη Νέα Σμύρνη

Κοινωνική προσφορά από την ΠΑΕ Πανιώνιος και τον Δήμο Νέας Σμύρνης, με εγγεγραμένους δικαιούχους να μπορούν να παρακολουθήσουν ματς των «κυανέρυθρων» με μόλις 1 ευρώ.

Τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς συμμερίζονται ΠΑΕ Πανιώνιος και Δήμος Νέας Σμύρνης, που ξεκινούν μία νέα πρωτοβουλία. Συγκεκριμένα, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους και τις οικογένειές τους να παρακολουθήσουν τα παιχνίδι των «κυανέρυθρων» δίνοντας μόλις 1 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ (η οποία κατέθεσε σχετική πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή), ενημερώνει τους εξυπηρετούμενους των Κοινωνικών Δομών, πως ξεκινά μία νέα πρωτοβουλία που θα έχει ως αποδέκτες όλους τους ωφελούμενους αυτών.

Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους εγγεγραμμένους δικαιούχους και τα μέλη των οικογενειών τους, να μπορούν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας του Πανιωνίου (σε ειδικό χώρο στη θύρα 2), αυτής της αγωνιστικής περιόδου, με το συμβολικό αντίτιμο του 1 ευρώ ανά άτομο.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την  Μπαρτσελόνα μέσω κινητού και τάμπλετ.

Απαραίτητη προϋπόθεση χρήσης αυτού του προνομίου, είναι η προσκόμιση βεβαίωσης ένταξης στις Κοινωνικές Δομές, η οποία θα παρέχεται μετά από αίτηση του ωφελουμένου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Η βεβαίωση αυτή θα πρέπει να επιδεικνύεται κάθε φορά πριν την παρακολούθηση του κάθε αγώνα και η ισχύς της θα είναι για όλη τη διάρκεια της σαιζόν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Ελ. Βενιζέλου 18, 2ος όροφος και τηλ. 213 20 25 882.

Best of internet