Βλάχος: «Πρωτάκουστη απόφαση από τον Κοντονή»!

Βλάχος: «Πρωτάκουστη απόφαση από τον Κοντονή»!

Gazzetta team
Βλάχος: «Πρωτάκουστη απόφαση από τον Κοντονή»!

bet365

Ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σπύρος Βλάχος, μίλησε για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την τιμωρία του Σταύρου Κοντονή για όσα έγιναν στην Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της «πράσινης» ΠΑΕ είπε στο ραδιόφωνο του ALPHA:

Για την επόμενη ημέρα της τιμωρίας: «Εμείς προσπαθούμε να δούμε την επόμενη ημέρα μετά την παγκοσμίως πρωτάκουστη απόφαση του κ. Κοντονή που πηγάζει από το σύνδρομο εξουσίας και ξερολισμού που διακρίνει τον υφυπουργό. Μιλάμε για απόφαση εξοντωτική. Εμείς θα κινηθούμε νομικά κατά της απόφασης. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Την ΠΑΕ, την Θύρα 13 και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό».

Για το ενδεχόμενο να γίνει συλλαλητήριο: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι σίγουρο. Το σίγουρο είναι πως αν θα γίνει, θα γίνει όταν είμαστε απολύτως έτοιμοι όλοι οι φορείς του Παναθηναϊκού. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανείς δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα από τους οπαδούς και τους κατόχους διαρκείας των θυρών 13-14 να βρίσκονται στο γήπεδο. Σε αυτό το σημείο θα συνεργαστούμε με τους οπαδούς. Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να μείνει εκτός λόγω της απόφασης Κοντονή. Η 13 δεν είναι τσιμέντα, ούτε η οδός Παναθηναϊκού. Θα είμαστε ενωμένοι όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Η απόφαση Κοντονή αποτελεί ακόμη ένα λιθαράκι στην προσπάθεια διάλυσης του Παναθηναϊκού. Εννοείται πως καταδικάζουμε την βία, κάνουμε όλες τις προσπάθειες που μπορούμε. Η Πολιτεία, όμως, δεν έχει κάνει τίποτα για την διαφθορά, για την ΕΠΟ, για την διαιτησία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για το timing της απόφασης: «Δεν θεωρώ πως είναι τυχαίο, μια μέρα μετά τα όσα έγιναν στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός. Θα μπορούσε να περιμένει λίγες. Δεν είναι τυχαία. Προκαλεί το timing. Όταν ο νόμος εφαρμόζεται μόνο στον Παναθηναϊκό. Έχουν υπάρξει παραδείγματα από εκεί και πέρα, σε άλλα γήπεδα. Στην Βέροια, στον αγώνα του Ατρομήτου, στα Χανιά δεν έγινε τίποτα. Το έκανε για να προκαλέσει ο υφυπουργός, δεν είναι τυχαία η ημέρα της ανακοίνωσης της τιμωρίας.
Αν πιστεύει ότι ο δρόμος για να αντιμετωπίσει την βία είναι να κλείσει το πέταλο ή να μπει σε διαμάχη με τους οπαδούς, κάνει πολύ μεγάλο λάθος».

Για την ανακοίνωση Κοντονή μετά τα όσα έγιναν στα Περιβόλια: «Οι δηλώσεις του είναι μια υποκρισία. Δεν είναι κάτι άλλο. Και οι δηλώσεις του περί τήρησης των νόμων. Δεν έχει ασχοληθεί με το θέμα της διαφθοράς και της αξιοπιστίας, ένα θέμα που δημιουργεί ένταση και στους οπαδούς των υπόλοιπων ομάδων».

Για τους κατόχους διαρκείας: «Εξετάζουμε μετακίνηση τους και το πιο πιθανό είναι να πάνε στις θύρες 6-7, στο απέναντι πέταλο, χωρίς να πληρώσουν τίποτα, εννοείται».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει ψυχραιμία, υπομονή και κάθε αντίδραση να γίνει με σωστό και έξυπνο τρόπο. Οτιδήποτε άλλο θα γυρίσει μπούμερανγκ και σε βάρος του συλλόγου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα