Ραούλ Μπράβο: «Η Βέροια με χρειάζεται περισσότερο»

Gazzetta team
Ραούλ Μπράβο: «Η Βέροια με χρειάζεται περισσότερο»

bet365

Στην Βέροια επιστρέφει ο Ραούλ Μπράβο, που μίλησε για τους λόγους που θα φορέσει ξανά την φανέλα της «Βασίλισσας του Βορρά».

Με την φανέλα της Βέροια θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν ο Ραούλ Μπράβο, που μέσα από δηλώσεις του στο Metropolis 95.5 επιβεβαίωσε και τυπικά την είδηση, ξεκαθαρίζοντας και τους λόγους που επιστρέφει στην Ημαθία.

Αναλυτικά:

«Επιστρέφω στη Βέροια για λίγους ακόμη μήνες μέχρι το τέλος του χρόνου. Με χρειάζεται περισσότερο η Βέροια, γιατί ο Άρης σχεδόν εκπλήρωσε το στόχο της ανόδου. Η Βέροια χρειάζεται τη βοήθειά μου για να σωθεί» είπε αρχικά ο Ισπανός

Όσο για την εμπειρία του με την φανέλα του Άρη, σχολίασε πως: «Είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Για οικονομικούς λόγους έπεσε στη Γ’ Εθνική. Έχει εξαιρετικούς οπαδούς και είμαι σίγουρος πως το καλοκαίρι θα είναι στη Football League» ενώ για την επιστροφή του στον Άρη το καλοκαίρι, ξεκαθάρισε πως: «Δεν είναι αν θέλω ή όχι. Πρέπει να επιστρέψω στον Άρη και θα επιστρέψω».

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις στην αναμέτρηση της Μπιλμπάο με την Μπαρτσελόνα μέσω κινητού και τάμπλετ.

Τέλος, για το αν θέλει να βοηθήσει τον Άρη να ανεβεί στη Super League, ανέφερε: «Γι’ αυτό ήρθα. Αν δεν είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου δεν θα ερχόμουν. Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Πρώτα να πάμε στη Football League και μετά στη Super League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα